Lisää brändejä

Mitä enemmän himmennät,
sitä lämpimämmäksi valo muuttuu

Koe WarmGlow

Philipsin himmennettävät Warm Glow LED -lamput

Philipsin pehmeää valoa tuottavat himmennettävät LED-lamput poikkeavat muista himmennettävistä LED-lampuista. Valotasot voidaan himmentää asteittaisella himmennyksellä perinteisten lamppujen lämpimiin sävyihin. Vakioledeistä poiketen nämä muodoltaan tutut Philips-lamput voidaan himmentää tavallisesta funktionaalisesta valaistuksesta viihtyisäksi ja kodikkaaksi valoksi.

Vertaile eroja

LED-lamput
Warm Glow Youtube-video

Allenwoodien esittely  


Koti on paikka, jossa perheenjäsenet työskentelevät, leikkivät, rentoutuvat ja järjestävät juhlia. Philipsin pehmeää valoa tuottavalla himmennettävällä LED-lampulla voi tehdä selvän ero näiden tilanteiden välillä. Voit mukauttaa huoneen valaistusta ja valita sopivan valon tehtävän ja tilanteen mukaan. Katso lisää napsauttamalla videota.

Allenwoodien esittely


Koti on paikka, jossa perheenjäsenet työskentelevät, leikkivät. rentoutuvat ja järjestävät juhlia. Philipsin pehmeää valoa tuottavalla himmennettävällä LED-lampulla voi tehdä selvän ero näiden tilanteiden välillä. Voit mukauttaa huoneen valaistusta ja valita sopivan valon tehtävän ja tilanteen mukaan. Katso lisää napsauttamalla videota.  

Warm Glow Youtube-video

Suositut himmennettävät LED-lamput

Warm-Glow

EyeComfort LED-valaistus joka on hellävarainen silmillesi

LED lamppu, jonka voit himmentää ilman himmennintä
– SceneSwitch Koe SceneSwitch

Valokeilassa

Opas, wiki ja videot

Opas, wiki ja videot

Oikean lampun valitseminen hyvin laajasta valikoimasta voi olla haastavaa. Katso valaistusvideoitamme. Ne auttavat selvittämään vaihtoehdot.  
Valaistus on muuttunut

Valaistus on muuttunut

Kuinka monta tarvitaan lampun vaihtamiseen? Kotimme ovat muuttuneet valtavasti viimeisen sadan vuoden aikana. Miksi ihmeessä silti käytämme edelleen 1800-luvun tekniikkaan perustuvaa valaistusta? Philipsin Hue-valaistus uudistaa sisustuksesi, pitää kotisi turvallisena, auttaa sinua rentoutumaan tai keskittymään ja tekee todella paljon muutakin. Valaistus on muuttunut
Monia tapoja säästää

Monia tapoja säästää    

Tiesitkö, että voit saada ostohyvityksiä Energy Star -merkinnällä varustetuista Philips LED- ja CFL-lampuista? Katso Philipsin ja paikallisen sähköyhtiön tarjoamat ostohyvitykset ja säästä ostaessasi energiansäästölamppuja.
Yhteensopivuus himmentimien kanssa

Yhteensopivuus himmentimien kanssa 

Tästä yhteensopivuustaulukosta löydät oikean himmentimen himmennettäville LED- ja energiansäästölampuille. Nauti niin paljosta tai vähästä valosta kuin haluat.