Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Mitä enemmän himmennät,
  sitä lämpimämmäksi valo muuttuu

  Koe WarmGlow

  Philipsin himmennettävät Warm Glow LED -lamput

  Philipsin pehmeää valoa tuottavat himmennettävät LED-lamput poikkeavat muista himmennettävistä LED-lampuista. Valotasot voidaan himmentää asteittaisella himmennyksellä perinteisten lamppujen lämpimiin sävyihin. Vakioledeistä poiketen nämä muodoltaan tutut Philips-lamput voidaan himmentää tavallisesta funktionaalisesta valaistuksesta viihtyisäksi ja kodikkaaksi valoksi.

  Vertaile eroja

  LED-lamput
  Warm Glow Youtube-video

  Allenwoodien esittely  


  Koti on paikka, jossa perheenjäsenet työskentelevät, leikkivät, rentoutuvat ja järjestävät juhlia. Philipsin pehmeää valoa tuottavalla himmennettävällä LED-lampulla voi tehdä selvän ero näiden tilanteiden välillä. Voit mukauttaa huoneen valaistusta ja valita sopivan valon tehtävän ja tilanteen mukaan. Katso lisää napsauttamalla videota.

  Allenwoodien esittely


  Koti on paikka, jossa perheenjäsenet työskentelevät, leikkivät. rentoutuvat ja järjestävät juhlia. Philipsin pehmeää valoa tuottavalla himmennettävällä LED-lampulla voi tehdä selvän ero näiden tilanteiden välillä. Voit mukauttaa huoneen valaistusta ja valita sopivan valon tehtävän ja tilanteen mukaan. Katso lisää napsauttamalla videota.  

  Warm Glow Youtube-video

  Suositut himmennettävät LED-lamput

  Warm-Glow

  EyeComfort LED-valaistus joka on hellävarainen silmillesi

  LED lamppu, jonka voit himmentää ilman himmennintä
  – SceneSwitch Koe SceneSwitch

  Valokeilassa

  Opas, wiki ja videot

  Opas, wiki ja videot

  Oikean lampun valitseminen hyvin laajasta valikoimasta voi olla haastavaa. Katso valaistusvideoitamme. Ne auttavat selvittämään vaihtoehdot.  
  Valaistus on muuttunut

  Valaistus on muuttunut

  Kuinka monta tarvitaan lampun vaihtamiseen? Kotimme ovat muuttuneet valtavasti viimeisen sadan vuoden aikana. Miksi ihmeessä silti käytämme edelleen 1800-luvun tekniikkaan perustuvaa valaistusta? Philipsin Hue-valaistus uudistaa sisustuksesi, pitää kotisi turvallisena, auttaa sinua rentoutumaan tai keskittymään ja tekee todella paljon muutakin. Valaistus on muuttunut
  Monia tapoja säästää

  Monia tapoja säästää    

  Tiesitkö, että voit saada ostohyvityksiä Energy Star -merkinnällä varustetuista Philips LED- ja CFL-lampuista? Katso Philipsin ja paikallisen sähköyhtiön tarjoamat ostohyvitykset ja säästä ostaessasi energiansäästölamppuja.
  Yhteensopivuus himmentimien kanssa

  Yhteensopivuus himmentimien kanssa 

  Tästä yhteensopivuustaulukosta löydät oikean himmentimen himmennettäville LED- ja energiansäästölampuille. Nauti niin paljosta tai vähästä valosta kuin haluat.