Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Tutustu energiaa säästäviin LED-valoihin

  Energiaa säästävät LED-valot

  Philipsin LED-lamput kestävät pitkään, eikä sinun tarvitse vaihtaa lamppuja niin usein. Energian lisäksi säästyy siis myös rahaa.

   

  Philipsin LED-lamput kuluttavat jopa 80 % vähemmän energiaa kuin perinteiset hehkulamput ja ne tuottavat kauniin lämmintä valoa, johon olet tottunut. Philipsin LED-lamppu voi kestää jopa 15 000 tuntia, mikä vastaa 15 hehkulamppua. Kun lamppuja kuluu vähemmän, syntyy myös vähemmän jätettä. Kotiin kannattaa satsata – anna Philipsin auttaa.

  Energiaa säästävät LED-valot

   

  LED-valot tukevat kestävää kehitystä monin tavoin. Ensinnäkin LED-valot säästävät jopa 90 prosenttia energiaa perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna valotehon kärsimättä.

   

  Kun ostat Philipsin LED-valaisimen tai -lampun, rahaa alkaa säästyä välittömästi. Korvatessasi hehkulamput LED-lampuilla sähkölaskusi loppusumma pienenee heti.

  Pitkä käyttöikä

   

  LED-lamput kestävät pidempään, eikä aikaa tarvitse tuhlata lamppujen vaihtamiseen. Tämä vähentää jätteen määrää huomattavasti, mutta samalla säästyy rahaa pitkällä aikavälillä.

   

  LED-lampun käyttöikä voi olla jopa 10 kertaa pidempi kuin perinteisten lamppujen. Perinteinen hehkulamppu kestää noin 2 000 tuntia, kun taas Philipsin LED-lamppujen käyttöikä on jopa 20 000 tuntia eli 20 vuotta!

  Suositut LED-lamput ja -spottivalaisimet