Lisää brändejä

LED-lamput ja
LED-valaisimet Philipsiltä

Hyvä valo on laadukas ja kestää pitkään

Ledien hyödyt

 

Pelkkä lampun vaihto riittää. Tutustu, mitä hyötyä ledilamppuihin vaihtamisesta on, ja perehdy lamppuvalikoimaan.

 

Näytä kaikki LED-lamput

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
 
 
 
 
 

Koe, mitä LED-valaistus voi saada aikaan

 

Tunne olosi kotoisaksi Philipsin uusimman LED-tekniikan valossa. Philipsin LED-valo varmistaa, että olet kotona heti, kun sytytät valot. LED-lampuissa kaunis lämpimän valkoinen valo yhdistyy poikkeuksellisen pitkään käyttöikään. LED-lamput tuovat välitöntä ja merkittävää energiansäästöä ja samalla kohentavat kotisi tunnelmaa.


Philipsin LED-valo varmistaa, että olet kotona heti, kun sytytät valot. LED-lampuissa kaunis lämpimän valkoinen valo yhdistyy poikkeuksellisen pitkään käyttöikään. LED-lamput tuovat välitöntä ja merkittävää energiansäästöä ja samalla kohentavat kotisi tunnelmaa.


Näytä kaikki LED-lamput

The Benefits of LEDs

Sama ulkoasu,
parempi sisältö

LED-spotti korvaa halogeenispotit

Sytytä Philipsin LED-valo kaikkiin tilanteisiin

Miksi valita LED?


LED-lamput tuottavat täydellistä valon laatua kaikkiin tilanteisiin. Koti-illan romanttisesta valosta erityiskohteiden valaisemiseen kirkkaalla valolla. LED-lamput tarjoavat kaiken, mitä etsit. LED-lamput sopivat mainiosti niin makuuhuoneeseen, keittiöön kuin olohuoneeseenkin. LED-valo ei vilku, ja sen värintoistoindeksi on korkea, mikä varmistaa sen, että esineet näkyvät oikeissa luonnollisissa väreissään.

 

LED-valo eri tilanteisiin

 

Philipsin LED-suunnittelu

 

Elegantisti muotoillut lamput tarjoavat pidemmän käyttöiän verrattuna vähemmän taloudellisiin lamppuihin. Nämä lamput sopivat ihanteellisesti koristevalaisimiin, pöytälamppuihin ja uppovalaistukseen. LED-lamput antavat heti syttyvää lämpimän valkoista valoa. Tämä auttaa saamaan aikaan täydellisen valon laadun, mikä luo miellyttävän, kutsuvan ja kodikkaan tunnelman. Lamppuja on saatavana monenmuotoisina ja -kokoisina, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan.


Tutustu koko LED-valikoimaamme

Himmennettävät LED-lamput

 

Kun käytetään himmennettäviä LED-lamppuja, myös haluttu valaistustaso toteutuu varmasti. 


Tarvitsen himmennettävän LED-lampun

Suosittuja tuotteita

Tutustu suosittuihin tuotteisiimme ja valitse oikea lamppu
UKK


Yleisimmät kysymykset

 

Haluatko tietää lisää LED-lampuista? Lue vastaukset viiteen kysytyimpään kysymykseen.

 

 

1. Miten valovirran voi vakauttaa?

 

Monissa uusissa himmentimissä on manuaalisesti säädettävä ruuvi, jolla voi asettaa oikean kuormitustason. Jos ruuvi ei ole oikeassa asennossa, voi esiintyä epämiellyttäviä ilmiöitä, kuten surinaa ja välkkymistä. Säädä ruuvin asentoa siten, että valovirta on vakaa. Jos tarvitset lisätukea, ota yhteyttä Philipsin asiakaspalveluun.

 

2. Millaista himmennintä voin käyttää LED-lampun tai -spotin kanssa?

 

Philips tarjoaa valikoiman himmennettäviä lamppuja ja spotteja ja on testannut merkittävän määrän eurooppalaisia himmentimiä yhteensopivuuden tarkistamiseksi.

Tutustu himmenninten yhteensopivuusluetteloon, jossa kerrotaan, mitä himmentimiä suositellaan Philips-lampuille ja -spoteille.

 

Tutustu Philipsin LED-lamppujen ja-spottien himmenninyhteensopivuuteen (PDF)

 

3. Joihinkin aikoihin päivästä havaitsen valotasossa poikkeaman.  Voiko tämä vahingoittaa tuotetta?

 

Sähkölaitos lähettää tiettyinä aikoina päivästä impulsseja, joilla vaihdetaan päivä- ja yösähkön välillä. Myös pölynimurin käynnistäminen voi aiheuttaa tietyllä hetkellä häiriöitä verkkoon. Tämä ilmiö ei kuitenkaan ole vahingollinen tuotteelle.

 

Miten voin välttää äänilaitteisiin tulevat häiriöt?

Häiriöitä voi esiintyä, jos virtajohdot kulkevat kaiutinjohtojen lähellä. Tämä voidaan välttää sijoittamalla lampun kaksi tulojohdinta kauemmaksi äänilaitteista.

 

4. Voinko käyttää LED-lamppuja samassa himmentimessä loistelamppujen tai muiden induktiivisten valonlähteiden kanssa?

 

Ei, tämä aiheuttaa epämiellyttäviä ilmiöitä, kuten välkkymistä.

 

5. Millaista himmennintä voin käyttää LED-lampun kanssa?
gold-dimmer
 
Kun pakkauksessa on kullanvärinen himmenninsymboli, tuote voidaan himmentää millä tahansa Euroopassa myynnissä olevalla vaiheohjatulla himmentimellä. Himmennys voi olla jopa 0-2 % alkuperäisestä suurimmasta valovirrasta.
 
Kun pakkauksessa on hopeanvärinen himmenninsymboli, tuote on yhteensopiva tiettyjen vaiheohjattujen (laskevaa aaltoa leikkaavien) himmenninten kanssa.

 

Philips on testannut merkittävän määrän eurooppalaisia himmentimiä tarkistaakseen niiden yhteensopivuuden valaisimien kanssa. Niistä on laadittu himmenninten yhteensopivuusluettelo, jossa ne on asetettu järjestykseen suorituskyvyn perusteella.

 

 

Tutustu Philipsin LED-lamppujen
himmenninyhteensopivuuteen (PDF)

 

Kaikille luettelossa oleville himmentimille taataan paras mahdollinen suorituskyky, jos niihin kytketään enintään kolme hopeanvärisellä himmenninsymbolilla merkittyä tai enintään kuusi kullanvärisellä himmenninsymbolilla merkittyä Philipsin LED-lamppua.

 

Hyödyllisiä tietoja


Hyödyllisiä tietoja

 

Valitsisinko LED-lamput? Kerromme, miksi.

 

 

Rahansäästöä LED-lampuilla

 

• LED-lamput säästävät vuosittain yli 10 € jokaista vaihdettavaa lamppua kohden.


• Philipsin LED-lampuilla säästät vuosittain jopa 400 €.

 

LED-valonlähteet kestävät pidempään

 

• LED-valonlähteet kestävät pidempään, mikä säästää lamppujen jatkuvan vaihtamisen vaivaa. Paitsi että jätteen määrä vähenee merkittävästi, myös rahaa säästyy pitkän aikavälin energiansäästön muodossa.

 

LED-valaistus on hyvin energiatehokasta

 

• LED-valaistus on perinteisiin valoihin verrattuna hyvin energiatehokasta, sillä se tuottaa saman valovirran vähemmällä energialla. Tiesitkö, että LED-lampun käyttöikä on jopa 10 kertaa pidempi?

 

LED-valo säästää energiaa jopa 90 %

 

• LED-valo säästää energiaa jopa 90 % verrattuna saman valovirran tuottavaan perinteiseen lamppuun.

 

• Kaksi seikkaa tekevät LED-lampuista kaikkein energiatehokkaimpia lamppuja: erittäin pieni energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä. Tämä on hyvä uutinen sekä ympäristön että käyttäjän kannalta. 

 

LED-lamppu kestää 20-25 kertaa pidempään

 

• LED-lamppu kestää 20-25 kertaa pidempään, sen käyttöikä on 25 000 tuntia.

 

• LED-lamput, kuten GU10-spotit, kestävät jopa 20 kertaa pidempään kuin perinteiset lamput.