Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  LED-Lighting-for-the-home

  Kodin LED-valaistus

   

  Tuo luonnollisen auringonvalon kirkkaus ja lämpö kotiisi Philipsin LED-valaistuksella. Kokonainen maailma LED-valaistuksen innovaatioita on ulottuvillasi – tarjolla on tuotteita, neuvoja, ideoita ja opastusta. Tunnelmavalaistuksella tai harkiten sijoitetulla kohdevalolla saat kotisi sisustuksen hehkumaan luonnollista lämpöä, kun taas hyvin suunniteltu ulkovalaistus voi saada puutarhasi näyttäytymään aivan uudessa valossa. Kokeile, miten voit parantaa sisä- ja ulkotilojen estetiikkaa ja vaikuttavuutta käyttämällä valon ja varjon kontrastia. Tehokkaat, lämpimät ja energiaa säästävät Philipsin LED-valot tuovat uudenlaisen, nykyaikaisen valaistuksen kotiisi ensimmäisten joukossa.

  Professional-Lighting

  Ammattivalaistus

   

  Muokkaa maailmaasi valolla. LED-tekniikan ansiosta voit työskennellä entistä kätevämmin, tuntea olosi paremmaksi ja auttaa asiakkaitasi tehokkaammin. Luo kutsuva ja tuottava työympäristö joustavilla LED-valoilla. Korosta myytävien tuotteiden laatua puhtaanvalkoisilla LED-kohdevaloilla. Ulos sijoitettavilla valonheittimillä kiinnität asiakkaiden huomion jo kaukaa. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

  Sitoumuksemme parantaa ihmisten elämää on kannustanut meitä keksimään ratkaisuja, jotka säästävät energiaa, parantavat hyvinvointia ja toteuttavat näkemyksesi. Haluamme jakaa asiantuntemustamme, joten tutustu sivustoomme ja siihen, miten LED-valaistus voi tehdä sinua ympäröivästä maailmasta paremman.

  Automotive-Lighting

  Ajoneuvovalot

   

  Valot parantavat käyttömukavuutta ja turvallisuutta tien päällä. LED-innovaatioidemme ansiosta ajovalomme loistavat kirkkaammin, mutta eivät häikäise vaarallisesti. Xenon-ajovalot läpäisevät pimeyden, jotta kuljettaja näkee pimeässä pidemmälle. Päiväajovalot ja auton sisävalot luovat miellyttävän ja levollisen valaistuksen, joka parantaa ajomukavuutta eikä häiritse kuljettajia.

  Olemme tehneet yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa ympäri maailmaa ja kehittäneet ajovalot, jotka tuovat liikenteeseen tyyliä ja turvallisuutta. Säästämällä energiaa, vähentämällä kunnossapitoa ja parantamalla näkyvyyttä autamme toimittajat ja kuljettajat edelle muita. Lue lisää ja hoida valosi kuntoon.

  Tutustu Lumileds-valoihin

  Terävää ja kohdistettua valoa. Pitkä käyttöikä. Eloisat värivaihtoehdot, jotka antavat uusia ulottuvuuksia valaistussuunnitelmillesi. Johtavien LED-valojemme ominaisuudet tarjoavat sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kohentaa tuotteiden ulkonäköä ja ilahduttaa asiakkaitasi. Lumileds-valoilla voit säästää myös rahaa, sillä kätevillä valmiilla valoyksiköillä toteutat valoratkaisusi yksinkertaisemmin – ja siis edullisemmin. Olemme tehneet yhteistyötä alkuperäisten laitevalmistajien kanssa ympäri maailmaa ja kehittäneet vaativimpiinkin käyttötarkoituksiin soveltuvat LED-valot. Meillä on runsain mitoin asiantuntemusta, joten löydät kaiken tarvittavan tiedon LED-valaistuksesta sivustostamme.