Ehdotukset

  Äly-LED

  Kynttilälamppu 4,9 W (vastaa 40 W) C37 E14

  Koko väriasteikko, Muovi, Helposti asennettava, Ohjaus WiZ-sovelluksella tai äänellä 8719514372405 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Värikästä valoa, joka sopii mielialaasi

   8719514372405
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   Äly-LED

   Kynttilälamppu 4,9 W (vastaa 40 W) C37 E14

   8719514372405 Etsi samanlaisia tuotteita

   Lisää värikyyttä kattokruunuihin värillisellä Philips Smart LED -älylampulla, jossa on E14-kanta. Tämä lamppu on WiZ-yhteensopiva. Voit yhdistää lampun Wi-Fi-verkkoon ja ohjata sitä WiZ-sovelluksella tai puhekomennoilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Värikästä valoa, joka sopii mielialaasi

  Ohjaa valaistusta kätevästi missä tahansa

  • Helppo asentaa. Toimii nykyisen Wi-Fi-verkkosi kanssa.

   Helppo asentaa. Toimii nykyisen Wi-Fi-verkkosi kanssa.

   WiZ toimii nykyisen Wi-Fi-reitittimesi kanssa, lisäyhdyskäytävää ei tarvita. Kytket vain uuden valaisimen pistorasiaan, lataat WiZ-sovelluksen ja voit aloittaa!

  • Ohjaa mistä tahansa älypuhelimella.

   Ohjaa mistä tahansa älypuhelimella.

   Voit ohjata WiZ-valaisimia mistä tahansa älypuhelimellasi. Ei enää huolta valojen päälle unohtumisesta kotoa lähdettyäsi. WiZ-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimille.

  • Säädettävissä lämpimästä viileään valkoiseen ja valmiiksi asetetut tilat

   Säädettävissä lämpimästä viileään valkoiseen ja valmiiksi asetetut tilat

   Luo tilanteeseen parhaiten sopiva tunnelma valitsemalla haluamasi valkoinen valo virkistävästä viileästä pehmeän lämpimään valkoiseen ulottuvasta laajasta alueesta, tai valitse jokin valmis asetus, kuten Focus tai Relax.

  • Automatisoi valaistus ajastuksella

   Automatisoi valaistus ajastuksella

   Automatisoi valaistus päivittäisten tai viikoittaisten rutiiniesi mukaan. Ajasta valot syttymään ennen kotiin palaamista ja pidä valot sammutettuina, kun valaistusta ei tarvita.

  • Miljoonia värejä ja dynaamiset valaisutilat

   Miljoonia värejä ja dynaamiset valaisutilat

   Luo upea tunnelma kotiisi valitsemalla lampun miljoonien värien paletista sopivin. Nauti dynaamisten valotehosteiden hienovaraisten muutosten ympäristöön luomasta hehkusta

  • Mukauta tilanteet esimääritetyillä dynaamisilla valaistustiloilla.

   Mukauta tilanteet esimääritetyillä dynaamisilla valaistustiloilla.

   Yhdistele värien ja valkoisten valojen tiloja ja luo täydellinen valoympäristö päivän tärkeään hetkeen. Voit käyttää tallennettua asetusta aina halutessasi sovelluksella, WiZmote-kaukosäätimellä tai äänikomennolla.

  • Valmiit hyvinvointiominaisuudet

   Valmiit hyvinvointiominaisuudet

   Käytä WiZ-sovelluksen valmiita hyvinvointiominaisuuksia ja noudata vuorokausirytmiisi parhaiten sopivaa valaistusmallia vuorokauden aikana. WiZ huolehtii siitä, että saat kirkasta päivänvaloa silloin, kun sinun on oltava energinen ja keskittynyt, ja vaihtaa valon vähitellen lämpimän valkoiseksi, jotta sinun on helpompi rentoutua ja nukkua hyvin.

  • Ääniohjaus Google Assistantin, Alexan ja Siri-pikakomentojen avulla.

   Ääniohjaus Google Assistantin, Alexan ja Siri-pikakomentojen avulla.

   Ohjaa valoja handsfree-ohjauksella ja käytä äänikomentoja yhdessä Google Assistantin, Amazon Alexan tai Siri-pikakomentojen kanssa. Kätevillä äänikomennoilla voit kytkeä valot päälle tai pois päältä, säätää valojen kirkkautta ja väriä sekä määrittää mukautettuja valaistusasetuksia.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort