Lisää brändejä

Disney Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

Frozen, sininen, LED 717690816 Etsi samanlaisia tuotteita
Disney
 • Herätä mielikuvituksesi eloon

  71769/08/16

  Disney

  Yhdistetty kuvanheitin ja yövalo

  71769/08/16 Etsi samanlaisia tuotteita

  Tämä Philipsin ja Disneyn kuvanheitin-yövalo valaisee ja heijastaa kuvia kattoon. Kuvanheittimen käännettävät filmirullat näyttävät hauskoja elokuvakohtauksia, ja erillinen yövalo antaa lapselle turvaa yöllä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Taianomainen tunnelma

  Taianomainen tunnelma

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu siirrettävä yövalo valaisee ja heijastaa kuvia seinille ja kattoon. Valaisimen kaksi toimintoa tuovat taianomaista tunnelmaa iltarutiineihin ja tarinoihin: yövalo tuo lapselle turvaa ja heijastetut Disney-hahmot heräävät eloon aivan uudella tavalla. Valaisimessa olevalla kytkimellä voit helposti vaihtaa toiminnosta toiseen.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Toimii paristoilla – kolme AA-paristoa (ei mukana)

  Toimii paristoilla – kolme AA-paristoa (ei mukana)

  Tähän valaisimeen tarvitaan kolme AA-paristoa. Kaikki tämänkokoiset paristot ovat sopivia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhdessä. Paristot eivät sisälly tuotepakkaukseen.

 • Mukana useita kuvarullia

  Mukana useita kuvarullia

  Tämän Philipsin ja Disneyn valaisimen tuotepakkaukseen sisältyy kolme kuvarullaa, joissa jokaisessa on kahdeksan lapsen mielikuvitusta ruokkivaa kuvaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot