Ehdotukset

  Himmennettävä LED

  Particon-kaksoisspottivalaisin

  Himmennettävä, Luo täydellinen tunnelma, Silmiä miellyttävää LED-valoa, Laadukas materiaali 531524816 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Tasainen himmennys voimakkaasta pehmeään valoon

   53152/48/16

   Himmennettävä LED

   Particon-kaksoisspottivalaisin

   53152/48/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Toisinaan on mukavaa sovittaa ympäristö siihen, mitä teet. Philipsin himmennettäviä LED-spottilamppuja voit säätää juuri niin kuin haluat – kirkkaan käytännöllisestä työvalosta tunnelmallisen lämpimään ja rentouttavaan valoon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Tasainen himmennys voimakkaasta pehmeään valoon

  Toimii useimpien LED-himmentimien kanssa

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Tasainen himmennys 100 prosentin kirkkaudesta 10 prosentin pehmeään valoon

   Luo täydellinen tunnelmavalaistus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Philips himmennettävien LED-spottivalojen avulla voit helposti säätää valon kirkkautta vain himmennintä kääntämällä. Himmennä tasaisesti 100 prosentin työskentelykirkkaudesta 10 prosentin pehmeään valoon rentoutumista varten.

  • Suuri 1 000 luumenin valovirta

   Piristä kotiasi korkealaatuisilla valaisimilla

  • Integroitu LED-valonlähde

   Tässä spottivalaisimessa on korkealaatuinen LED-valonlähde, joka takaa optimaalisen valovirran.

  • 5 vuoden takuu tuo mielenrauhaa

   Spottivalomme on rakennettu kestämään. Täysi 5 vuoden takuu varmistaa, että voit nauttia kestävästä ja laadukkaasta valaistuksesta päivittäin.

  • Lampun käyttöikä jopa 30 vuotta

   LED-valot kestävät pidempään, joten ne pidentävät valonlähteiden vaihtoväliä. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

  • Hanki korkealaatuinen LED-valonlähde ja säästä samalla energiaa

   LED-valonlähteet säästävät samalla valovirralla perinteiseen valaistukseen verrattuna jopa 80 % energiaa. Kun ostat Philipsin LED-lampun tai -polttimon, alat välittömästi säästää rahaa. Jokainen LED-lamppuun vaihdettu valonlähde pienentää heti sähkölaskua.

  • Välitön kirkkaus heti

   Philipsin LED-spottivalaisimien syttymistä ei tarvitse odottaa. Ne tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Niiden hehkulampunomainen lämmin valkoinen valo luo välittömästi kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

  • Lämmin valkoinen valo auttaa luomaan mukavan tunnelman

   Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkea Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävää valoa.

  • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

   Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (40 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti keittiöiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

  • Säädettävä spottivalaisin takaa erinomaisen joustavuuden

   Tämän liikuteltava spottivalaisin on suunniteltu suuntaamaan valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

  • Pitkäkestoinen, korkealaatuiset materiaalit

   Spottivalaisimen muotoilussa on käytetty pitkäikäisiä, laadukkaita materiaaleja ja sen pintaviimeistely on ensiluokkainen. Tuote on siis vankkarakenteinen ja kestävä. Se tekee kotisi viihtyisämmäksi vielä monen vuoden päästäkin.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort