Ehdotukset

  Kattovalaisimet

  Kattovalaisin

  Ozziet CL570, White, Himmennys 8719514432024 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Yksi valaisin. Kaksi valovyöhykettä. Kolme asetusta.

   8719514432024

   Kattovalaisimet

   Kattovalaisin

   8719514432024 Etsi samanlaisia tuotteita

   Modernin tyylikäs, litteä ja valkoinen valaisin on aina edustava, sytytettynä tai sammutettuna. Valaisimen pyöreää muotoilua korostaa tyylikäs lineaarinen reunavalo. Valaisimessa on käytössä kolme ainutlaatuista viileän valkoisen valon asetusta, jotka luovat kauniin ja yhtenäisen valaistuksen. Alasvalo tuottaa viileää 4 000 K:n valoa ja lämmin lineaarinen reunavalo 2 700 K. Valaisinta on saatavilla kolmessa eri koossa, joten se sopii täydellisesti jokaiseen huoneeseen. Kätevä muistitoiminto palauttaa viimeksi käytetyn asetuksen. Ozziet on tyylikäs, vitivalkoinen kattovalaisin, jolla on monipuoliset ominaisuudet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Yksi valaisin. Kaksi valovyöhykettä. Kolme asetusta.

  Muistitoiminto viimeisimmän asetuksen palauttamiseksi.

  • Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun

   Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaruutta ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

  • Valaisin muistaa suosikkitilasi valinnan helpottamiseksi

   Halusitpa sitten lämpimän hehkun viihtyisiin iltoihin tai kirkkaan valkoisen valon työskentelyä varten, järjestelmä muistaa suosikkisasetuksesi valinnan helpottamiseksi.

  • Helppo asentaa

   Asennus on todella vaivatonta. Kiinnitä tai ripusta turvallisesti seinälle tai kattoon ja kytke liitännät: valaisin on näin helposti käyttövalmis.

  • Erittäin ohut malli

   Ohut muotoilu sopii erityisesti tiloihin, joissa huonekorkeus on matala. Valaisin asettuu huomaamattomasti kattoa vasten.

  • Kahden valaistusalueen valo

   Huoneen tunnelman muuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Philipsin SceneSwitch Dual Zone -LED-kattovalaisimella voit valita sopivan tunnelman kolmella ainutlaatuisella asetuksella. Päävalaisimen ja lineaarisen reunavalon yhdistelmä tuo käyttöösi monia vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti yhdessäoloon, keskittymiseen ja tunnelmallisiin hetkiin. Erillistä himmennintä tai asennusta ei tarvita – valaisinta ohjataan nykyisellä valokytkimelläsi.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmillesi sopiva valaistus. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort