Ehdotukset

  Kattovalaisin

  HARAZ, valkoinen, LED 6107931P5 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Tilanteeseen sopiva valo

   61079/31/P5

   Kattovalaisin

   61079/31/P5 Etsi samanlaisia tuotteita

   Luo sopiva tunnelma tarpeitasi vastaavalla valaisimella. Valaistusasetuksia ja kaukosäätimen sisältävällä Haraz LED -kattovalaisimella voit säätää vapaasti kirkkauden ja värin lämpötilan juuri sellaiseksi kuin haluat. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Tilanteeseen sopiva valo

  • Kiinteä LED osana järjestelmää

   Kiinteä LED osana järjestelmää

   Todella luotettava valonlähde. Integroidun LED-valonlähteen ansiosta voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Säästää energiaa 80 %

   Säästää energiaa 80 %

   Säästää jopa 80 % energiaa verrattuna vakiohehkulamppuihin.

  • Säädettävä 2 700–6 500 K

   Säädettävä 2 700–6 500 K

   Tämä lamppu on säädettävä. Voit säätää sen haluamasi valon värin mukaiseksi lämpimästä valkoisesta (2 700 K) viileään päivänvaloon (6 500 K).

  • Käyttöikä jopa 15 vuotta

   Käyttöikä jopa 15 vuotta

   Todella luotettava valonlähde. Tähän Philipsin LED-valaisimeen integroidut LED-valonlähteet kestävät jopa 15 000 tuntia (vastaa 15 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Valo jakaantuu tasaisesti

   Valo jakaantuu tasaisesti
  • Säädä valotasoa kätevästi mukana toimitetulla kaukosäätimellä

   Säädä valon voimakkuutta kaukosäätimellä (sisältyy toimitukseen). Sopii loistavasti sopivan tunnelman kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten kotoisille kahdenkeskisille aterioille tai yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken olohuoneessa.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort