Lisää brändejä

  • Herätä mielikuvituksesi eloon

   71884/08/P0

   Kattovalaisin

   71884/08/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

   Tämä Philipsin ja Disneyn pyöreä prinsessavalaisin ihastuttaa lapsesi lempielokuvan hahmolla. Lisää hupia ja väriä seiniin ja kattoon. Pyöreä valaisin on kestävä ja turvallinen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Herätä mielikuvituksesi eloon

  • Lapsille

   Lapsille

   Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

  • Lämmin valkoinen valo

   Lämmin valkoinen valo

   Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

  • Voi kiinnittää seinälle tai kattoon

   Voi kiinnittää seinälle tai kattoon

   Voit kiinnittää valaisimen seinälle tai kattoon mielesi mukaan.

  • Korkealaatuinen LED-valo

   Korkealaatuinen LED-valo

   Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

  • Erinomainen yleisvalaisin

   Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin sopii täydellisesti huoneen yleisvalaisimeksi. Se valaisee ihanteellisesti lapsen leikkejä ja puuhia koko päivän ajan.

  Näytä kaikki tekniset tiedot