Lisää brändejä

LED

Ferano-kolmoisspottivalaisin

Silmiä miellyttävää LED-valoa, Laadukas materiaali, LED 5065330P0 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Miellyttävä LED-valo hemmottelee silmiäsi

  50653/30/P0
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LED

  Ferano-kolmoisspottivalaisin

  50653/30/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

  Philips Ferano on LED-spottivalaisin, joka sulautuu kauniisti kotisi sisustukseen. Se valaisee tilan sisäänrakennetuilla LED-valoilla, jotka on suunniteltu ennen kaikkea mukavuutta ajatelleen. Todella lempeä valaistus hemmottelee silmiäsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Miellyttävä LED-valo hemmottelee silmiäsi

 • Silmiesi mukavuuden puolesta

  Silmiesi mukavuuden puolesta

  On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

 • Integroitu LED-valonlähde

  Tässä spottivalaisimessa on korkealaatuinen LED-valonlähde, joka takaa optimaalisen valovirran.

 • Suuri 1 290 luumenin valovirta

  Piristä kotiasi korkealaatuisilla valaisimilla

 • 5 vuoden takuu tuo mielenrauhaa

  Spottivalomme on rakennettu kestämään. Täysi 5 vuoden takuu varmistaa, että voit nauttia kestävästä ja laadukkaasta valaistuksesta päivittäin.

 • Pitkäkestoinen, korkealaatuiset materiaalit

  Spottivalaisimen muotoilussa on käytetty pitkäikäisiä, laadukkaita materiaaleja ja sen pintaviimeistely on ensiluokkainen. Tuote on siis vankkarakenteinen ja kestävä. Se tekee kotisi viihtyisämmäksi vielä monen vuoden päästäkin.

 • Lämmin valkoinen valo auttaa luomaan mukavan tunnelman

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkea Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävää valoa.

 • Hanki korkealaatuinen LED-valonlähde ja säästä samalla energiaa

  LED-valonlähteet säästävät samalla valovirralla perinteiseen valaistukseen verrattuna jopa 80 % energiaa. Kun ostat Philipsin LED-lampun tai -polttimon, alat välittömästi säästää rahaa. Jokainen LED-lamppuun vaihdettu valonlähde pienentää heti sähkölaskua.

 • Lampun käyttöikä jopa 20 vuotta

  LED-valot kestävät pidempään, joten ne pidentävät valonlähteiden vaihtoväliä. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

 • Välitön kirkkaus heti

  Philipsin LED-spottivalaisimien syttymistä ei tarvitse odottaa. Ne tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Niiden hehkulampunomainen lämmin valkoinen valo luo välittömästi kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

 • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

  Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (40 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti keittiöiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

 • Säädettävä spottivalaisin takaa erinomaisen joustavuuden

  Tämän liikuteltava spottivalaisin on suunniteltu suuntaamaan valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort