Lisää brändejä

  LED

  Hehkulamppu (himmennettävä)

  8, 5 W (60 W), E27, Lämpimän valkoinen, Himmennettävä 8718696706916 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Oikea valo jokaiseen hetkeen

   8718696706916
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Hehkulamppu (himmennettävä)

   8718696706916 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LED-valaistuksen uudelle tasolle. Koska nämä Philips-lamput on mahdollista himmentää, niillä saavutetaan perinteisten hehkulamppujen pehmeä sävy. Voit säätää valoa mielesi mukaan ja luoda jokaiseen tilanteeseen sopivan valaistuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Oikea valo jokaiseen hetkeen

  Himmennä lämpimiin sävyihin

  • Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Tämän lampun voi himmentää 2 700 kelvinin lämpimästä valosta 2 200 kelvinin valoon. Mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.

  • Heti syttyvä valo

   Heti syttyvä valo

   Ei tarvetta odottelulle: Philipsin LED-polttimot tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Huone valaistuu kokonaan heti, kun valo kytketään. Ei hidasta syttymistä, ei odotusta.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Täydellinen huoneen yleisvalaistukseen

   Täydellinen huoneen yleisvalaistukseen

   Philipsin nykyaikaiset LED-vakiolamput sopivat käytettäväksi pöytä-, lattia- ja riippuvalaisimissa. Ne soveltuvat ihanteellisesti keittiöiden, keittiösaarekkeiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

  • Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä, eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort