Ehdotukset

  LED

  Hehkulamppu (himmennettävä)

  7–60 W, E27, Lämpimän valkoinen, Himmennys 8718699770488 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Lamppu vertaansa vailla

   8718699770488
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Hehkulamppu (himmennettävä)

   8718699770488 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philips LED -lamput tarjoavat kauniin ja lämpimän valkoisen valon, poikkeuksellisen pitkän käyttöiän sekä välittömän ja merkittävän energiansäästön. Puhtaasti ja tyylikkäästi muotoiltu lamppu korvaa täydellisesti perinteiset mattapintaiset lamput. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Lamppu vertaansa vailla

  Luo haluamasi tunnelma himmennettävällä LED-valolla

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Lasista valmistettu klassinen LED-valaisin

   Tuttu muoto, odottamasi suorituskyky. Kirkkaasta lasista valmistetut klassiset mallit, jotka imitoivat perinteisten polttimoiden kauniisti säkenöivää valoa, sopivat täydellisesti kotiisi.

  • Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Tämän lampun voi himmentää 2 200 kelvinin lämpimästä valosta 2 700 kelvinin valoon. Mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort