Ehdotukset

  Kattotuuletinvalaisimet

  Bliss kattotuuletinvalaisin 35 + 28W

  2700/5500/4000K, Valkoinen, Kaukosäädin 8720169279087 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Yksi valaisin, yksi kytkin, kolme valaistusasetusta.

   8720169279087

   Kattotuuletinvalaisimet

   Bliss kattotuuletinvalaisin 35 + 28W

   8720169279087 Etsi samanlaisia tuotteita

   Yhdistä mukautettava valo mukavaan tuulenvireeseen tällä Philips LED -kattotuuletinvalaisimella, joka sisältää kaukosäätimen. Läpinäkyvät siivekkeet vetäytyvät pois näkyvistä, kun tuuletinta ei käytetä. Kolmen SceneSwitch-valoasetuksen avulla voit luoda tilaan juuri sopivan tunnelman. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Yksi valaisin, yksi kytkin, kolme valaistusasetusta.

  • Sisäänvedettävä kattotuuletin, jossa on läpinäkyvät siivekkeet

   Sano hyvästit katossa pyöriville varjoille – tässä tuulettimessa on läpinäkyvät siivekkeet, jotka voidaan taittaa valaisimen sisään pois näkyvistä, kun niitä ei käytetä.

  • Helppo asentaa, turvallinen käyttää

   Philipsin sisäänvedettävä LED-kattotuuletinvalaisin on läpäissyt tiukat turvallisuustestit, ja se sisältää tukevat ruuvit ja vankan rakenteen muiden tärkeiden turvallisuutta parantavien ominaisuuksien lisäksi.

  • Tehokasta, luotettavaa suorituskykyä

   Philipsin LED-kattotuuletinvalaisin on luotettava ratkaisu tehokkaaseen ilmankiertoon. Sen leveät siivekkeet pystyvät liikuttamaan isoa ilmamäärää ja varmistavat mahdollisimman suuren ilmavirtauksen jäähdytystä varten.

  • Ympärivuotiseen käyttöön

   Kesä- ja talvitila pitävät huolen siitä, että saat käyttöön kuhunkin vuodenaikaan parhaiten sopivat ilmankiertoasetukset.

  • Nauti raikkaasta ilmavirrasta

   Tuo luonnontuuli kotiisi Natural Breeze -toiminnolla, joka vaihtaa tuulettimen nopeusasetusta dynaamisesti luonnollista ilmavirtausta jäljitellen.

  • Kätevät ajastimet

   Valitse kahdesta eri ajastimesta, jotka sammuttavat valot tietyn ajan kuluttua – ja määritä sitten ajastus kaukosäätimellä.

  • Kirkas mutta miellyttävä kattovalaisin

   Philipsin LED-kattotuuletinvalaisin luo kotiisi kirkasta, mutta silti miellyttävää valoa, jota voit ohjata pakkaukseen sisältyvällä kaukosäätimellä tai seinäkytkimellä.

  • Hiljainen moottori

   Philipsin LED-kattotuuletinvalaisimessa on hiljainen moottori, jonka ansiosta ilma kiertää huoneessa ilman kovaa ääntä.

  Näytä kaikki tekniset tiedot