Lisää brändejä

  LED

  Kynttilä (himmennettävä)

  5 W (40 W), E14, Lämmin valkoinen, Himmennettävä 8718696710005 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Tyylikäs ulkonäkö

   8718696710005
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Kynttilä (himmennettävä)

   8718696710005 Etsi samanlaisia tuotteita

   Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna ja niiden käyttöikä on kymmenkertainen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Tyylikäs ulkonäkö

  Näyttää hyvältä sytytettynä ja sammutettuna

  • Aito, hehkulampunomainen, lämpimän valkoinen valo

   Aito, hehkulampunomainen, lämpimän valkoinen valo

   Lampun värilämpötila on 2700 K, joten se tuottaa lämmintä ja rauhoittavaa valoa. Tämä 2700 kelvinin valo sopii täydellisesti kotisi tunnelmavalaistukseen.

  • Muoto ja koko vastaavat kynttilähehkulamppua

   Muoto ja koko vastaavat kynttilähehkulamppua

   Kauniin muotoilunsa ja tuttujen mittojensa ansiosta tämä energiaa säästävä LED-kynttilälamppu on nykyaikainen ja kestävä vaihtoehto perinteiselle kynttilähehkulampulle.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Ihanteellinen koristevalaisimiin

   Ihanteellinen koristevalaisimiin

   Philipsin modernit LED-kynttilälamput tuovat nykyaikaista valoa koristevalaisimiin, kun kattokruunuihin, kattotuulettimiin, vanity-nauhoihin, peilivaloihin ja pylväsvalaisimiin.

  • Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä, eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Himmennettävä

   Tätä lamppua voi käyttää useimpien himmentimien kanssa. Luo haluttu tunnelma lampulla, jota voi himmentää tasaisesti kymmeneen prosenttiin täydestä valotehosta. Valitse himmennettävyysvertailutaulukosta tähän lamppuun sopivat himmentimet.

  • Vintage-tyyliä, modernia LED-tekniikkaa

   LED Classic -lamput perustuvat tavalliseen LED-energiansäästötekniikkaan. Nyt saatavana on retrotyylinen lamppu, jossa huippumoderni tekniikka yhdistyy vintage-muotoiluun.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort