Lisää brändejä

Suggestions

  LED

  Kynttilälamppu

  2, 3 W (14 W), E14, Liekki, Ei himmennettävä 8718696767450 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Tyylikäs ulkonäkö

   8718696767450
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Kynttilälamppu

   8718696767450 Etsi samanlaisia tuotteita

   Tutustu Philipsin Vintage-LED-lamppumallistoon. Sen tuotteet muistuttavat tuttuja hehkulamppuja. Niiden avulla voit tuoda kotisi sisustukseen nostalgista tunnelmaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Tyylikäs ulkonäkö

  Näyttää hyvältä sytytettynä ja sammutettuna

  • Erittäin lämmin valo

   Erittäin lämmin valo

   Lampun värilämpötila on 2000 K, joten se luo ympärilleen rauhoittavaa ja intiimiä tunnelmaa. Se sopii täydellisesti kodin tunnelmavalaistukseen.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Vintage-tyyliä, modernia LED-tekniikkaa

   LED Classic -lamput perustuvat tavalliseen LED-energiansäästötekniikkaan. Nyt saatavana on retrotyylinen lamppu, jossa huippumoderni tekniikka yhdistyy vintage-muotoiluun.

  • Muoto ja koko vastaavat vakiohehkulamppua

   Kauniin muotoilunsa ja tutun muotonsa ansiosta tämä energiaa säästävä LED-lamppu on täydellinen ja kestävä vaihtoehto perinteiselle hehkulampulle.

  • Johto

   Philips-lamppuja voi käyttää minkä tahansa Philips-johdon kanssa. Näin saat sisävalaistukseen hienon silauksen, joka luo teollisen tunnelmallista tyyliä kotiisi.

  • Vintage-mallisto

   Philips Vintage -mallisto sisältää mahtavan määrän muhkeita muotoja, kynttilälamppuja ja tuttuja sisustuselementtejä, jotka sopivat saunattomasti yhteen.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort