Ehdotukset

  LED

  Lamppu

  8 W (60 W), E27, Kylmä valkoinen ja lämmin valkoinen 8718696598375 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Yksi lamppu. Tavallinen kytkin. Kaksi väriasetusta.

   8718696598375
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Lamppu

   8718696598375 Etsi samanlaisia tuotteita

   Luo täydellinen tunnelmavalaistus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Philipsin SceneSwitch LED -lamppujen avulla voit muuttaa valaistuksen helposti kodikkaan lämpimästä kirkkaan luonnolliseen valoon. Tämän onnistuu nykyisellä kytkimelläsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 119,00 €
  • Yksi lamppu. Tavallinen kytkin. Kaksi väriasetusta.

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.
  • Yksi lamppu. Tavallinen kytkin. Kaksi väriasetusta.

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Yksi lamppu. Tavallinen kytkin. Kaksi väriasetusta.

  Ilman himmennintä!

  • Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

   Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

   Lampussa on heti valmiina monta loistavaa valaistusasetusta, joista voit valita tilanteeseen ja mielialaasi sopivan. Teknologia on itse lampun sisällä, eikä himmentimiä tai lisäasennuksia tarvita. Vaihda vanha lamppusi SceneSwitch-lamppuun ja voit vaihtaa eri valaistusasetusten välillä vanhaa valokatkaisijaasi käyttäen. Nauti miellyttävästä käytöstä helposti ja erittäin matalaan hintaan. Tämän lampun ansiosta valaistus mukautuu jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi.

  • Palauta lampun tehdasasetukset

   Palauta lampun tehdasasetukset

   Jos käytössäsi on useita synkronoimattomia lamppuja, voit palauttaa tehdasasetukset kytkemällä valot päälle ja sammuttamalla ne välittömästi.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Vaihda valon väriä nykyisellä seinäkytkimellä

   Vaihda huoneen tunnelmaa helposti nykyisellä kytkimellä: voit valita joko päivänvaloa vastaavan luonnollisen valon tai nauttia lämpimän kodikkaasta ja rentouttavasta valosta. Huoneen valaistuksen muuttaminen tilanteeseen tai mielialaan sopivaksi on nyt helppoa.

  Näytä kaikki tekniset tiedot