Ehdotukset

  LED

  Lamppu

  5–2, 5–1 W (40–18–9 W), E14, Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin, Ei himmennettävä 8718696809754 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

   8718696809754

   LED

   Lamppu

   8718696809754 Etsi samanlaisia tuotteita

   Luo täydellinen tunnelmavalaistus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Philipsin SceneSwitch LED -lamppujen avulla voit muuttaa valaistuksen helposti kirkkaasta luonnolliseksi ja kodikkaan lämpimäksi. Tämä onnistuu nykyisellä kytkimelläsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

  Ilman himmennintä!

  • Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

   Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita

   Lampussa on heti valmiina monta loistavaa valaistusasetusta, joista voit valita tilanteeseen ja mielialaasi sopivan. Teknologia on itse lampun sisällä, eikä himmentimiä tai lisäasennuksia tarvita. Vaihda vanha lamppusi SceneSwitch-lamppuun ja voit vaihtaa eri valaistusasetusten välillä vanhaa valokatkaisijaasi käyttäen. Nauti miellyttävästä käytöstä helposti ja erittäin matalaan hintaan. Tämän lampun ansiosta valaistus mukautuu jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi.

  • Lamppu muistaa viimeisimmän valoasetuksesi

   Lamppu muistaa viimeisimmän valoasetuksesi

   SceneSwitch-lampussa on sisäänrakennettu muistisiru, joka tallentaa viimeisimmän valoasetuksesi, kun valo on sammutettuna vähintään 6 sekunnin ajan. Jos et vaihtele valoasetuksiasi usein, lempiasetuksesi on aina valmiina, kun kytket lampun uudelleen päälle.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Kolme valoasetusta: 2700 K, 2500 K ja 2200 K

   Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Matalan Kelvin-arvo lamput tuottavat lämpimän kotoisaa valoa, kun taas korkean Kelvin-arvon valo virkistää ja auttaa jaksamaan. Uusilla SceneSwitch-lampuilla voit helposti vaihtaa käytännöllisestä valaistuksesta kotoisaan lämminsävyiseen valoon. Valittavat valotehoasetukset ovat 100 %, 40 % ja 10 %. Nyt voit helposti muokata huoneen valaistuksen tilanteeseen tai mielialaasi sopivaksi.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort