Ehdotukset

  LED

  Mainoslamppu (himmennettävä)

  6 W (40 W), E14, Lämpimän valkoinen, Himmennettävä 8718696453568 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Oikea valo jokaiseen hetkeen

   8718696453568
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Mainoslamppu (himmennettävä)

   8718696453568 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philipsin lämminsävyiset kruunut tuovat himmennettävän LED-valaistuksen uudelle tasolle. Koska nämä Philips-kruunut voi himmentää perinteisten hehkulamppujen lämpimään sävyyn, voit säätää valoa mielesi mukaan ja luoda jokaiseen tilanteeseen sopivan valaistuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 95,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Oikea valo jokaiseen hetkeen

  Himmennä lämpimiin sävyihin

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Erityinen optinen malli luo säihkyvän valotehosteen

   Erityinen optinen malli luo säihkyvän valotehosteen

   Puhtaan ja tyylikkään muotoilunsa ja innovatiivisen LED-tekniikan ansiosta tämä koristeellinen lamppu luo kotiisi lämpimän, säihkyvän valotehosteen ja rauhoittavan tunnelman.

  • Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Tämän lampun voi himmentää 2 700 kelvinin lämpimästä valosta 2 200 kelvinin valoon. Mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Ihanteellinen koristevalaisimiin

   Ihanteellinen koristevalaisimiin

   Philipsin LED-kruunut tuovat nykyaikaista valoa koristevalaisimiin, kun kattokruunuihin, kattotuulettimiin, vanity-nauhoihin, peilivaloihin ja pylväsvalaisimiin.

  • Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä, eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort