Lisää brändejä

Suggestions

  LED

  Spotti

  3, 5 W (35 W), GU10, Lämmin valkoinen, Ei himmennettävä 8718696562666 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Valoa, joka ei rasita silmiä

   8718696562666
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Spotti

   8718696562666 Etsi samanlaisia tuotteita

   Heikkolaatuinen valo rasittaa silmiä. On tärkeää, että kotisi on oikein valaistu. Philipsin LED-valot täyttävät testatusti tiukat laatukriteerit. Siten varmistamme, että valo vastaa EyeComfort-tuotevaatimuksia.† Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 5,49 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Valoa, joka ei rasita silmiä

  Miellyttävää valoa maailman johtavalta valaisinvalmistajalta

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Aito, hehkulampunomainen, lämpimän valkoinen valo

   Aito, hehkulampunomainen, lämpimän valkoinen valo

   Lampun värilämpötila on 2700 K, joten se tuottaa lämmintä ja rauhoittavaa valoa. Tämä 2700 kelvinin valo sopii täydellisesti kotisi tunnelmavalaistukseen.

  • Tasainen valokeila

   Tasainen valokeila

   Perinteisistä halogeenispottilampuista poiketen Single Optic -linssi muodostaa loistavan valokeilan ilman varjokohtia valokeilan reunoissa.

  • Muoto ja koko vastaavat halogeeniheijastinlamppua

   Muoto ja koko vastaavat halogeeniheijastinlamppua

   Kauniin muotoilunsa ja tutun kokonsa ansiosta tämä nykyaikainen LED-heijastinlamppu on täydellinen ja kestävä vaihtoehto perinteisille halogeeniheijastinlampuille.

  • Heti syttyvä valo

   Heti syttyvä valo

   Ei tarvetta odottelulle: Philipsin LED-polttimot tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Huone valaistuu kokonaan heti, kun valo kytketään. Ei hidasta syttymistä, ei odotusta.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Täydellinen korostusvalaistukseen

   Täydellinen korostusvalaistukseen

   Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (36 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti upotettaviin valaisimiin, kiskovalaisimiin sekä keittiöiden, keittiösaarekkeiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

  • Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Ei ultravioletti- tai infrapunasäteilyä

   Valo koostuu vain näkyvästä valosta ilman infrapuna- ja ultraviolettisäteilyä. Valo ei siis säteile lämpöä, eikä haalista kankaita tai muita kohteita.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Ei välky

   Kun valo välkkyy nopeasti, se väsyttää silmiä, aiheuttaa päänsärkyä ja voi jopa altistaa valoherkän epileptikon sairauskohtaukselle. Välkkyminen on sekä epämiellyttävää että tarpeetonta. LED-valotkin voivat välkkyä, sillä ne reagoivat nopeasti liitäntälaitteen virtavaihteluihin. Philipsin LED-valaisimet on suunniteltu niin, että liitäntälaitteen virtavaihtelut on minimoitu ja välkkymistä aiheuttavat syyt poistettu. Siten valon välkkymistä ei ole lainkaan mahdollista havaita.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort
  • PstLM on enintään 1,0 mitattuna standardien IEC 61547-1 ja IEC 61000-4-15 mukaisesti.