Ehdotukset

  LED

  Spottilamppu (himmennettävä)

  5 W (50 W), GU10, Lämpimän valkoinen, WarmGlow, himmennettävä 8718696562864 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Oikea valo jokaiseen hetkeen

   8718696562864
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   LED

   Spottilamppu (himmennettävä)

   8718696562864 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LED-valaistuksen uudelle tasolle. Koska nämä Philips-spottilamput on mahdollista himmentää, niillä saavutetaan perinteisten hehkulamppujen pehmeä sävy. Voit säätää valoa mielesi mukaan ja luoda jokaiseen tilanteeseen sopivan valaistuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 75,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Oikea valo jokaiseen hetkeen

  Himmennä lämpimiin sävyihin

  • Tasainen valokeila

   Tasainen valokeila

   Perinteisistä halogeenispottilampuista poiketen Single Optic -linssi muodostaa loistavan valokeilan ilman varjokohtia valokeilan reunoissa.

  • Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Himmennettävissä lämpimäksi hehkuksi

   Tämän lampun voi himmentää 2 700 kelvinin lämpimästä valosta 2 200 kelvinin valoon. Mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.

  • Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Pitkäkestoiset lamput – käyttöikä jopa 15 vuotta

   Jopa 15 000 tunnin käyttöikä pidentää lamppujen vaihtoväliä, ja voit nauttia täydellisestä valaistusratkaisusta yli 15 vuotta.

  • Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   Säästä rahaa ja suojele ympäristöä

   LED-tekniikka säästää rahaa ja jopa 80 % energiaa verrattuna vakiolamppuihin. Niinpä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja säästää rahaa vuodesta toiseen. Samalla vähennät myös ympäristön kuormitusta.

  • Täydellinen korostusvalaistukseen

   Täydellinen korostusvalaistukseen

   Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (36 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti upotettaviin valaisimiin, kiskovalaisimiin sekä keittiöiden, keittiösaarekkeiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

  • Lue lisää valosta

   Lue lisää valosta

   Värilämpötila: Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä ja rauhoittavaa valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävämpää valoa. Värintoistokyky: Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin. Luonnonvalon CRI-arvo on 100. Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joten värit näyttävät aina aidoilta ja luonnollisilta.

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  Näytä kaikki tekniset tiedot