Lisää brändejä

myGarden

Riippuvalaisin

Pasture, ruskea 1627186PN Etsi samanlaisia tuotteita
 • Nauti kauniista puutarhasta

  16271/86/PN

  myGarden

  Riippuvalaisin

  16271/86/PN Etsi samanlaisia tuotteita

  Nauti upeasta puutarhasta tällä maanläheisen ruskealla Philips myGarden -riippuvalaisimella. Se tuo energiaa säästävää valkoista lämmintä valoa, joka kutsuu sinut rentoutumaan puutarhassasi tai terassillasi pitkään myös auringon laskettua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti kauniista puutarhasta

 • Säänkestävä

  Säänkestävä

  Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

 • Koristevalaisimet ulkokäyttöön

  Ulkovalo voi parantaa puutarhasi tai muun ulkotilasi ulkonäköä tuomalla esiin katseenvangitsevia kohtia, valaisemalla kulkuväyliä tyylikkäästi tai luomalla täydellisen tunnelman ikimuistoisiin hetkiin ystävien ja perheen parissa. Siksi Philips on luonut myGarden-sarjan, johon kuuluu kauniita ja koristeellisia ulkovalaisimia, joiden tyylikkyys ja toiminnot auttavat sinua tuomaan ulkotilasi parhaat puolet esiin omaan tyyliisi sopivasti.

 • Valitse kattovalaisimet ulkokäyttöön

  Tuo ulkotilojesi parhaat puolet esiin tällä kattovalaisimella, joka sopii täydellisesti ulko-ovelle tai terassille.

 • Laadukas alumiini ja aito lasi

  Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja aidosta lasista.

Näytä kaikki tekniset tiedot