Ehdotukset

  myGarden

  Seinävalaisin

  Kesäkuu, antrasiitti 162459316 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Nauti kauniista puutarhasta

   16245/93/16

   myGarden

   Seinävalaisin

   16245/93/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Lisää nykyaikaista tyyliä puutarhaasi. Tämä antrasiitinharmaa Philips myGarden -seinävalaisin herättää huomiota tyylikkäällä muodollaan. Energiatehokas valaisin tuottaa lämpimän valkoista valoa ja luo tyylikkään siluetin yöaikaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 369,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Nauti kauniista puutarhasta

  • Mukana aina Philips-lamppu

   Mukana aina Philips-lamppu

   Saat parhaan valotehosteen käyttämällä valaisimen mukana toimitettuja energiatehokkaita Philips EcoLamp -lamppuja.

  • Energiaa säästävä

   Energiaa säästävä

   Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Tehokasta valoa

   Tehokasta valoa

   Tämä ulkovalaisin tuottaa lämpimän valkoista valoa, joka valaisee koko puutarhan tai terassin.

  • Säänkestävä

   Säänkestävä

   Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

  • Koristevalaisimet ulkokäyttöön

   Ulkovalo voi parantaa puutarhasi tai muun ulkotilasi ulkonäköä tuomalla esiin katseenvangitsevia kohtia, valaisemalla kulkuväyliä tyylikkäästi tai luomalla täydellisen tunnelman ikimuistoisiin hetkiin ystävien ja perheen parissa. Siksi Philips on luonut myGarden-sarjan, johon kuuluu kauniita ja koristeellisia ulkovalaisimia, joiden tyylikkyys ja toiminnot auttavat sinua tuomaan ulkotilasi parhaat puolet esiin omaan tyyliisi sopivasti.

  • Valitse nykyaikaiseen tyyliin

   Tämä Euroopassa suunniteltu valaisin soveltuu ainutlaatuisen muotoilun ansiosta erinomaisesti nykyaikaisen tyylin luomiseen.

  • Valitse seinävalaisimet ulkokäyttöön

   Tuo ulkotilojesi parhaat puolet esiin tällä seinävalaisimella, joka sopii täydellisesti lähelle ulko-ovea tai terassin seinälle.

  • Laadukas alumiini ja huippuluokan synteettiset materiaalit

   Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja huippuluokan synteettisistä materiaaleista.

  Näytä kaikki tekniset tiedot