Ehdotukset

  myGarden

  Seinävalaisin

  Bustan IR, antrasiitti, LED 1648493P0 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Aina valoisaa, kun tulet kotiin

   16484/93/P0

   myGarden

   Seinävalaisin

   16484/93/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

   Hanki kaunis L-muotoinen valaisin: tämä antrasiitinharmaa ja painevaletusta alumiinista valmistettu Philips Bustan -seinävalaisin tarjoaa hajautettua lämpimän valkoista LED-valoa seinällesi. Mukana on liiketunnistin, joka sytyttää valaisimen automaattisesti, kun joku tulee sen läheisyyteen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Aina valoisaa, kun tulet kotiin

  • Energiaa säästävä

   Energiaa säästävä

   Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Säänkestävä

   Säänkestävä

   Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

  • Valaisimeen sisältyy liiketunnistin mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi

   Valaisimeen sisältyy liiketunnistin mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi

   Liiketunnistin toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin ja ilmoittaa, kun joku on tulossa. Kun tunnistin havaitsee liikettä, lamppu syttyy automaattisesti.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Käyttöikä jopa 30 vuotta

   Käyttöikä jopa 30 vuotta

   Todella luotettava valonlähde. Tähän Philipsin LED-valaisimeen integroidut LED-valonlähteet kestävät jopa 30 000 tuntia (vastaa 30 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Yhteensopiva seinähimmentimien kanssa

   Yhteensopiva seinähimmentimien kanssa

   Tämän Philips-valaisimen kirkkautta voi säätää seinähimmentimellä (ei sisälly toimitukseen). Se on helppo tapa esimerkiksi muuttaa huoneen tunnelmaa tai korostaa jotain kohtaa kodista.

  • Laadukas alumiini ja huippuluokan synteettiset materiaalit

   Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja huippuluokan synteettisistä materiaaleista.

  • Korkealaatuinen LED-valo

   Tämän Philips-valaisimen mukana toimitettava LED-lamppu on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valovirran ja toistaa kodin värit eloisina.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort