Ehdotukset

  myGarden

  Seinävalaisin

  Alpenglow, musta 1649430PN Etsi samanlaisia tuotteita
  • Nauti kauniista, valoisasta puutarhasta

   16494/30/PN

   myGarden

   Seinävalaisin

   16494/30/PN Etsi samanlaisia tuotteita

   Luo sisäänkäynnillesi kaunis yksityiskohta tällä mustalla Philips Alpenglow -seinävalaisimella. Se on valmistettu laadukkaasta säänkestävästä alumiinista. Sinun tarvitsee vain nauttia puutarhastasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Nauti kauniista, valoisasta puutarhasta

  • Säänkestävä

   Säänkestävä

   Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

  • Helppo asentaa

   Helppo asentaa

   Valaisimen asentaminen voi olla joskus hankalaa, mutta Philips ulkovalaisinten asennus on tehty mahdollisimman helpoksi. Valaisimen mukana toimitetaan torx-avain asennusta varten.

  • Laadukas alumiini ja huippuluokan synteettiset materiaalit

   Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja huippuluokan synteettisistä materiaaleista.

  • Luo tyylikäs ja lämmin tunnelma

   Ulkoseinävalaisimen suunnittelussa on huomioitu viimeisimmät trendit, ja se sopii erinomaisesti ulkotiloihin ja täydentää tyyliisi sopivan tunnelman.

  Näytä kaikki tekniset tiedot