Lisää brändejä

myGarden

Seinävalaisin

Fragrance, Harmaa 171058716 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Säästöä tyylikkäästi

  17105/87/16
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  myGarden

  Seinävalaisin

  17105/87/16 Etsi samanlaisia tuotteita

  Valitse ulkovalaistus, joka syventää pitkien kesäiltojen lämpöä. Tämä vaaleanharmaa Philips-seinävalaisin tuottaa energiaa säästävää lämmintä valkoista valoa ja luo kaksisuuntaisen valotehosteen seinälle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 91,00 €

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Säästöä tyylikkäästi

 • Erittäin pitkäikäinen lamppu

  Erittäin pitkäikäinen lamppu

  Philips-lampulla on erittäin pitkä käyttöikä, jopa 20 000 tuntia.

 • Energiaa säästävä

  Energiaa säästävä

  Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Säänkestävä

  Säänkestävä

  Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

 • Kutsuvan lämmin valkoinen valo

  Kutsuvan lämmin valkoinen valo

  Philips outdoor -ulkovalaisimet luovat miellyttävän lämmintä, kutsuvaa valoa. Valon värilämpötila on 2 700 kelviniä. Valo takaa hyvän näkyvyyden, joten voit käyttää ulkotiloja haluamallasi tavalla myöhäänkin ja rentoutua tietäen, että ulkotilat ovat turvalliset läpi yön.

 • Valitse nykyaikaiseen tyyliin

  Tämä Euroopassa suunniteltu valaisin soveltuu ainutlaatuisen muotoilun ansiosta erinomaisesti nykyaikaisen tyylin luomiseen.

 • Valitse seinävalaisimet ulkokäyttöön

  Tuo ulkotilojesi parhaat puolet esiin tällä seinävalaisimella, joka sopii täydellisesti lähelle ulko-ovea tai terassin seinälle.

 • Kaksisuuntainen valotehoste

  Kaksisuuntainen valotehoste puutarhan yleisvalaisuun.

Näytä kaikki tekniset tiedot