Ehdotukset

  myGarden

  Seinävalaisin

  Flagstone, musta, LED 172093016 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Valaise ulkona

   17209/30/16

   myGarden

   Seinävalaisin

   17209/30/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Tehokkuutta minimalistisessa muodossa. Tämä musta Philips-seinävalaisin tuottaa lämmintä valkoista LED-valoa ja luo seinään ainutlaatuisen kaksisuuntaisen valotehosteen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 939,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Valaise ulkona

  • Tehokas LED

   Tehokas LED

   Philips outdoor -ulkovalaisimissa käytetään uusinta LED-tekniikkaa. Sillä on erinomainen valovirta, sen valo on laadukasta ja sen käyttöikä on pitkä.

  • Erittäin pitkä käyttöikä

   Erittäin pitkä käyttöikä

   Todella luotettava valonlähde. Philips LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Philips LED-valojen ansiosta voit nauttia kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Energiaa säästävä

   Energiaa säästävä

   Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Säänkestävä

   Säänkestävä

   Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso osoittaa suojauksen kosteudelta ja pölyltä. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän lampun luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

  • Kaksisuuntainen valotehoste

   Kaksisuuntainen valotehoste

   Kaksisuuntainen valotehoste puutarhan yleisvalaisuun.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Valitse seinävalaisimet ulkokäyttöön

   Tuo ulkotilojesi parhaat puolet esiin tällä seinävalaisimella, joka sopii täydellisesti lähelle ulko-ovea tai terassin seinälle.

  • Laadukas alumiini ja aito lasi

   Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja aidosta lasista.

  • Tehokasta valoa

   Tämä ulkovalaisin tuottaa lämpimän valkoista valoa, joka valaisee koko puutarhan tai terassin.

  • Moderni ulkovalaistus

   Vaikuttavien, rohkeiden ja minimalististen Philips outdoor -ulkovalaisimien nykyaikainen tyylikkyys täydentää puutarhoja, kulkuväyliä ja ulkotiloja valolla.

  • Helppo asentaa jokaiseen käyttötarkoitukseen

   Jokaisen valaisinkokonaisuuden mukana toimitetaan kaikki asentamiseen tarvittavat tarvikkeet, kuten ruuvit ja kuusiokoloavaimet. Niissä on selkeät ohjeet soveltuvista asennuspaikoista ja tarvittavat tiedot vesitiiviyden IP-luokituksista.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort