Ehdotukset

  myGarden

  Seinävalaisin

  Vapaus, antrasiitti, LED 172399316 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Valaise ulkona

   17239/93/16

   myGarden

   Seinävalaisin

   17239/93/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Taianomaista valoa helposti puutarhaasi ja terassillesi. Tämä minimalistinen liiketunnistimella varustettu antrasiitinharmaa seinävalaisin loistaa lämmintä valkoista LED-valoa ja soveltuu erinomaisesti sisäänkäynnin valaistukseen. Valo luo turvallisuuden tunnetta ja toivottaa tervetulleeksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 1 259,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Valaise ulkona

  Moderni ulkovalaistus

  • Tehokas LED

   Tehokas LED

   Philips outdoor -ulkovalaisimissa käytetään uusinta LED-tekniikkaa. Sillä on erinomainen valovirta, sen valo on laadukasta ja sen käyttöikä on pitkä.

  • Erittäin pitkä käyttöikä

   Erittäin pitkä käyttöikä

   Todella luotettava valonlähde. Philips LED-valaisimien käyttöikä on erittäin pitkä, jopa 20 000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Philips LED-valojen ansiosta voit nauttia kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

  • Energiaa säästävä

   Energiaa säästävä

   Tämä Philips-valaisin säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • Lämmin ja rauhoittava valo

   Lämmin ja rauhoittava valo

   Liiketunnistin sytyttää valaisimen automaattisesti, kun saavut kotiin ja kun joku tulee vierailulle.

  • IP 44, tarkoitettu ulkokäyttöön

   IP 44, tarkoitettu ulkokäyttöön

   IP44-suojaus merkitsee, että valaisin on tarkoitettu ulkokäyttöön. Siksi voit luottaa siihen, että Philips outdoor -ulkovalaisin valaisee puutarhasi niin auringonpaisteella kuin vesi- ja lumisateessakin. Luokkansa paras Philipsin tehokas LED-tekniikka takaa helpon huollon ja erittäin pitkän käyttöiän.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Laadukas alumiini ja huippuluokan synteettiset materiaalit

   Tämä Philips-valaisin on tehty erityisesti ulkokäyttöön. Se on kestävä ja valaisee puutarhasi ilta toisensa jälkeen. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja huippuluokan synteettisistä materiaaleista.

  • Moderni ulkovalaistus

   Vaikuttavien, rohkeiden ja minimalististen Philips outdoor -ulkovalaisimien nykyaikainen tyylikkyys täydentää puutarhoja, kulkuväyliä ja ulkotiloja valolla.

  • Kattava valikoima

   Philips outdoor -valaisimet monenlaisiin käyttötarkoituksiin: seinä- ja pylväsvalaisin, upotetut spottivalaisimet sekä maahan upotetut spottivalot.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort