Lisää brändejä

  myGarden

  Seinävalaisin

  Virga, musta, LED 172873016 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Nauti kauniista, valoisasta puutarhasta

   17287/30/16
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   myGarden

   Seinävalaisin

   17287/30/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philips myGarden Virga -seinävalaisimen kiillotettu alumiinipinta ja moderni muotoilu suuntaavat LED-valon seinästä poispäin. Tyylikäs valaisin saa puutarhasi erottumaan edukseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 56,00 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Nauti kauniista, valoisasta puutarhasta

  • Korkealaatuinen LED-valo

   Korkealaatuinen LED-valo

   Tähän Philips-valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valovirran ja toistaa kodin värit eloisina.

  • Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Philips myöntää LED-moduulille ja ohjaimelle 5 vuoden takuun

   Lampulle tavallisesti myönnetyn 2 vuoden takuun lisäksi Philips myöntää LED-järjestelmälle (LED-moduuli ja ohjain) 5 vuoden takuun.

  • Lämmin valkoinen valo

   Lämmin valkoinen valo

   Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

  • Energiaa säästävä

   Energiaa säästävä

   Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

  • IP44 – säänkestävä

   IP44 – säänkestävä

   Tämä Philipsin ulkovalaisin on suunniteltu käytettäväksi kosteissa olosuhteissa ja sen kosteudenkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-taso ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä. Tämän ulkovalaisimen luokitus on IP44: se on roiskevesisuojattu ja soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

  Näytä kaikki tekniset tiedot