Lisää brändejä

  myLiving

  Riippuvalaisin

  Durham, musta 3603230E7 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Sisusta kotisi valolla

   36032/30/E7

   myLiving

   Riippuvalaisin

   36032/30/E7 Etsi samanlaisia tuotteita

   Klassisesti muotoiltu vintage-valaisin kruunaa tyylikkään kodin. Philips myLiving Durham -riippuvalaisimessa on musta ulkopinta ja kuparinen sisäpinta. Ajaton muotoilu sopii sekä moderniin että retrotyyliseen sisustukseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Sisusta kotisi valolla

  Nauti upeasta vintage-tyylistä

  • Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun

   Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaruutta ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

  • Laadukkaat materiaalit

   Valaisimen muotoilussa on käytetty laadukkaita, kerrostettuja materiaaleja ja sen pintaviimeistely on ensiluokkainen. Tuote on siis vankkarakenteinen ja kestävä. Se tekee kotisi viihtyisämmäksi vielä vuosien kuluttuakin.

  • Luo tyylikäs ja persoonallinen tunnelma

   Tämä valaisin on uusi tulkinta ajattomasta klassikosta. Lampun klassinen muotoilu on hienostunut sekoitus vanhaa ja uutta. Tyylikäs lamppu sopii erinomaisesti niin moderniin kuin retrohenkiseenkin sisustukseen ja luo huoneeseen viihtyisän tunnelman.

  • Ei sisällä lamppua

   Valaisimen mukana ei ole lamppua, joten voit valita huoneeseen ja omaan makuusi sopivan tehoisen lampun. Philipsin LED-lamput takaavat korkealaatuisen ja pitkäkestoisen valovirran.

  Näytä kaikki tekniset tiedot