More brands from

myLiving Riippuvalaisin

Surrey, kupari/messinki 3653905E7 Find similar products
 • Luo tyylikäs valaistus

  36539/05/E7

  Riippuvalaisin

  36539/05/E7 Find similar products

  Klassisesti muotoiltu vintage-valaisin kruunaa tyylikkään kodin. Philips myLiving Surrey -riippuvalaisimessa on kiiltävä kuparinen ulkopinta ja valkoinen sisäpinta. Ajaton muotoilu sopii sekä moderniin että retrotyyliseen sisustukseen. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Luo tyylikäs valaistus

Nauti upeasta vintage-tyylistä

 • Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun

  Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaruutta ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

 • Laadukkaat materiaalit

  Valaisimen muotoilussa on käytetty laadukkaita, kerrostettuja materiaaleja ja sen pintaviimeistely on ensiluokkainen. Tuote on siis vankkarakenteinen ja kestävä. Se tekee kotisi viihtyisämmäksi vielä vuosien kuluttuakin.

 • Luo tyylikäs ja persoonallinen tunnelma

  Tämä valaisin on uusi tulkinta ajattomasta klassikosta. Lampun klassinen muotoilu on hienostunut sekoitus vanhaa ja uutta. Tyylikäs lamppu sopii erinomaisesti niin moderniin kuin retrohenkiseenkin sisustukseen ja luo huoneeseen viihtyisän tunnelman.

 • Ei sisällä lamppua

  Valaisimen mukana ei ole lamppua, joten voit valita huoneeseen ja omaan makuusi sopivan tehoisen lampun. Philipsin LED-lamput takaavat korkealaatuisen ja pitkäkestoisen valon.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.