Lisää brändejä

  myLiving

  Riippuvalaisin

  Friends, valkoinen 407593116 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Säästöä tyylikkäästi

   40759/31/16
   Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

   myLiving

   Riippuvalaisin

   40759/31/16 Etsi samanlaisia tuotteita

   Vesipisaran muotoinen valaisin valaisee ja inspiroi. Tämä kaunis, valkoinen Philips-riippuvalaisin on täydellinen katseenkiinnittäjä, joka luo huoneeseen energiaa säästävää lämmintä valkoista valoa sekä antaa uutta inspiraatiota sisustuksen suunnitteluun. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Säästöä tyylikkäästi

  design-valaisin

  • Energiansäästö jopa 80 %

   Energiansäästö jopa 80 %

   Loisteputkivalaistuksen etu on sen energiatehokkuus. Loistelamppu kuluttaa vain viidenneksen tavallisen hehkulampun kuluttamasta energiamäärästä. Siten tavallisten hehkulamppujen vaihtaminen Philipsin loisteputkivalaistukseen pienentää valaistuksen osuutta sähkölaskusta noin 80 %!

  • Erittäin pitkäikäinen lamppu

   Erittäin pitkäikäinen lamppu

   Philips-lampulla on erittäin pitkä käyttöikä, jopa 12 000 tuntia.

  • Kestävä ja luotettava

   Kestävä ja luotettava

   Tehty kestämään. Philipsin koko valaistusvalikoima on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja osista. Osta korkealaatuinen Philips valaisin, joka kestää pitkään.

  • Epäsuora lämmin valkoinen valo

   Epäsuora lämmin valkoinen valo

   Tässä valaisimessa käytetty uusin Philips-energiansäästötekniikka luo lämmintä valkoista, luonnollista valoa. Lämmin valkoinen epäsuora valo valaisee huoneen yhdistäen toiminnallisuuden ympäristötietoisuuteen. Epäsuora valo sopii täydellisesti yleisvalaisuun.

  • Tyylikästä, nykyaikaista muotoilua

   Philips-valaisimien selkeä, nykyaikainen muotoilu murtaa perinteisen käsityksen kömpelöistä ja rumista energiansäästötuotteista. Tyylikkään malliston jokainen tuote on yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden täydellisesti.

  • Tyylikkään valkoinen

   Yksinkertainen, pehmeä ja aina tyylikäs, valkoinen on ajaton ja ilahduttava väri, joka tuo puhtautta kaikkiin sisustuksiin.

  Näytä kaikki tekniset tiedot