Lisää brändejä

myLiving Spottivalaisin

FERANO, kupari/messinki, LED 5065205P0 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Mukava LED-valo hemmottelee silmiäsi

  50652/05/P0
  A+

  Spottivalaisin

  50652/05/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

  Philips Ferano on LED-spottivalaisin, joka sulautuu kauniisti kotisi sisustukseen. Se valaisee tilan sisäänrakennetuilla LED-lampuilla, jotka on suunniteltu ennen kaikkea mukavuutta ajatelleen. Todella lempeä valaistus hemmottelee silmiäsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Mukava LED-valo hemmottelee silmiäsi

 • Silmiesi mukavuuden puolesta†

  Silmiesi mukavuuden puolesta†

  On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LEDeillä, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

 • Integroitu LED-valonlähde

  Tässä spottivalaisimessa on korkealaatuinen LED-valonlähde, joka takaa optimaalisen valotehon.

 • Suuri 860 luumenin valoteho

  Piristä kotiasi korkealaatuisilla valaisimilla

 • 5 vuoden takuu tuo mielenrauhaa

  Kohdevalomme on rakennettu kestämään. Täysi 5 vuoden takuu varmistaa, että voit nauttia kestävästä ja laadukkaasta valaistuksesta päivittäin.

 • Pitkäkestoinen, korkealaatuiset materiaalit

  Spottivalaisimen muotoilussa on käytetty pitkäikäisiä, laadukkaita materiaaleja ja sen pintaviimeistely on ensiluokkainen. Tuote on siis vankkarakenteinen ja kestävä. Se tekee kotisi viihtyisämmäksi vielä monen vuoden päästäkin.

 • Lämmin valkoinen valo auttaa luomaan mukavan tunnelman

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on alhainen Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkea Kelvin-arvo, tuottavat viileää ja virkistävää valoa.

 • Hanki korkealaatuinen LED-valonlähde ja säästä samalla energiaa

  LED-valonlähteet säästävät samalla valoteholla perinteiseen valaistukseen verrattuna jopa 80 % energiaa. Kun ostat Philipsin LED-lampun tai polttimon, alat välittömästi säästää rahaa. Jokainen LED-lamppuun vaihdettu valonlähde pienentää heti sähkölaskua.

 • Lampun käyttöikä jopa 20 vuotta

  LED valot kestävät pidempään, joten ne pidentävät valonlähteiden vaihtoväliä. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

 • Syttyy täyteen kirkkauteen heti

  Philipsin LED-spottivalaisimien syttymistä ei tarvitse odottaa. Ne tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Niiden hehkulampunomainen lämmin valkoinen valo luo välittömästi kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

 • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

  Tätä nykyaikaista leveäkeilaista (40°) LED-spottia voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti keittiöiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

 • Säädettävä spottipää takaa erinomaisen joustavuuden

  Tämän valaisimen liikuteltava spottipää on suunniteltu suuntaamaan valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • †Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort