Lisää brändejä

Pöytävalaisin

AVENGERS, sininen, LED 717953616 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Herätä mielikuvituksesi eloon

  71795/36/16
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Pöytävalaisin

  71795/36/16 Etsi samanlaisia tuotteita

  Tämä Philipsin ja Disneyn värikäs Autot-pöytävalaisin rauhoittaa lasta yöllä ja tekee satuhetkistä entistä hauskempia. Hauskalla kuvalla varustettu valaisin on turvallinen lapsille ja siinä on kuumentumaton, pehmeä LED-valo ja katkaisin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herätä mielikuvituksesi eloon

 • Lapsille

  Lapsille

  Tämä Philipsin ja Disneyn lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin luo leikkisän ja luovan tunnelman. Sen valossa lapsesi voi oppia, leikkiä ja nukkua yhdessä Disneyn suosikkihahmonsa kanssa. Valaisin on myös suunniteltu turvalliseksi lapsille.

 • Korkealaatuinen LED-valo

  Korkealaatuinen LED-valo

  Tähän valaisimeen integroitu LED-tekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja tuo iloisia värejä lastenhuoneeseen.

 • Lämmin valkoinen valo

  Lämmin valkoinen valo

  Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Valaisimet, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas valaisimet, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän valaisimen lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

 • Kaapelissa virtakytkin

  Kaapelissa virtakytkin

  Valaisimen kiinteää, mutta huomaamatonta virtapainiketta on helppo käyttää.

 • Ihanteellinen valaisin lapsen pöydälle tai sängyn viereen

  Tämä Philipsin ja Disneyn valaisin sopii täydellisesti lastenhuoneen pöydälle tai yöpöydälle. Sen pehmeässä ja lämpimässä valossa on miellyttävä lukea kirjaa tai kertoa iltasatuja. Valaisin on käden ulottuvilla ja valo on helppo sytyttää, mikä tuo lapselle turvaa yöllä.

Näytä kaikki tekniset tiedot