Ehdotukset

  SceneSwitch LED

  Bukko-kohdevalaisin kahdella spotilla

  Kolme valoasetusta, Toimii nykyisen valokytkimesi kanssa, Luo täydellinen tunnelma, Silmiä miellyttävää LED-valoa 5060230P0 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

   50602/30/P0

   SceneSwitch LED

   Bukko-kohdevalaisin kahdella spotilla

   50602/30/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

   Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin SceneSwitch LED -spottivalaisimien avulla voit muuttaa valotehoa helposti nykyisellä seinäkatkaisimella. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

  Toimii nykyisellä seinävalokatkaisijalla

  • Silmiesi mukavuuden puolesta

   Silmiesi mukavuuden puolesta

   On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

  • Helppo ClickFIX-asennus

   Helppo ClickFIX-asennus

   Asenna spottivalaisimesi helposti itse: ClickFIXin ansiosta apulaisia ei tarvita. Kiinnitä vain asennuskiinnike kattoon, yhdistä johdot ja napsauta lopuksi lamppu kiinni.

  • Muuta tunnelmaa nykyisellä valokatkaisimellasi

   Luo täydellinen tunnelmavalaistus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Philipsin SceneSwitch LED -spottivalaisimien avulla voit muuttaa valaistuksen helposti kirkkaasta luonnolliseksi ja kotoisan lämpimäksi hehkuksi. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tämä onnistuu nykyisellä kytkimelläsi.

  • Palauta spottivalaisimen tehdasasetukset

   Jos käytössäsi on useita synkronoimattomia SceneSwitch-valaisimia, voit palauttaa tehdasasetukset kytkemällä valot päälle ja sammuttamalla ne välittömästi.

  • Palauta edellinen valoasetus automaattisesti

   SceneSwitch-spottivalaisimessa on sisäänrakennettu muistisiru, joka tallentaa viimeisimmän valoasetuksesi, kun valo on sammutettuna vähintään 6 sekunnin ajan. Jos et vaihtele valoasetuksiasi usein, lempiasetuksesi on aina valmiina, kun kytket lampun uudelleen päälle.

  • Suuri 860 luumenin valovirta

   Piristä kotiasi korkealaatuisilla valaisimilla

  • Integroitu LED-valonlähde

   Tässä spottivalaisimessa on korkealaatuinen LED-valonlähde, joka takaa optimaalisen valovirran.

  • 5 vuoden takuu tuo mielenrauhaa

   Spottivalomme on rakennettu kestämään. Täysi 5 vuoden takuu varmistaa, että voit nauttia kestävästä ja laadukkaasta valaistuksesta päivittäin.

  • Välitön kirkkaus heti

   Philipsin LED-spottivalaisimien syttymistä ei tarvitse odottaa. Ne tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Niiden hehkulampunomainen lämmin valkoinen valo luo välittömästi kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

  • Hanki korkealaatuinen LED-valonlähde ja säästä samalla energiaa

   LED-valonlähteet säästävät samalla valovirralla perinteiseen valaistukseen verrattuna jopa 80 % energiaa. Kun ostat Philipsin LED-lampun tai -polttimon, alat välittömästi säästää rahaa. Jokainen LED-lamppuun vaihdettu valonlähde pienentää heti sähkölaskua.

  • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

   Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (40 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti keittiöiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

  • Säädettävä spottivalaisin takaa erinomaisen joustavuuden

   Tämän liikuteltava spottivalaisin on suunniteltu suuntaamaan valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

  • Lampun käyttöikä jopa 25 vuotta

   LED-valot kestävät pidempään, joten ne pidentävät valonlähteiden vaihtoväliä. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmiesi mukavuuden puolesta. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort