Lisää brändejä

SceneSwitch LED

Bukko-spottivalaisin

Kolme valoasetusta, Toimii nykyisen valokytkimesi kanssa, Luo täydellinen tunnelma, Silmiä miellyttävää LED-valoa 5060131P0 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

  50601/31/P0
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  SceneSwitch LED

  Bukko-spottivalaisin

  50601/31/P0 Etsi samanlaisia tuotteita

  Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin SceneSwitch LED -spottivalaisimien avulla voit muuttaa valotehoa helposti nykyisellä seinäkatkaisimella. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yksi lamppu, valitsemasi kytkin ja kolme valaistusasetusta

Toimii nykyisellä seinävalokatkaisijalla

 • Silmiesi mukavuuden puolesta

  Silmiesi mukavuuden puolesta

  On helppo ymmärtää, miten räikeä valo voi rasittaa silmiä. Liian kirkas valo johtaa heijastukseen. Liian pehmeä valo aiheuttaa välkkymistä. Nyt voit tuoda lempeää valoa maailmaasi LED-valoilla, jotka on suunniteltu säästämään silmiäsi, ja luoda kotiisi täydellisen tunnelman.

 • Helppo ClickFIX-asennus

  Helppo ClickFIX-asennus

  Asenna spottivalaisimesi helposti itse: ClickFIXin ansiosta apulaisia ei tarvita. Kiinnitä vain asennuskiinnike kattoon, yhdistä johdot ja napsauta lopuksi lamppu kiinni.

 • Muuta tunnelmaa nykyisellä valokatkaisimellasi

  Luo täydellinen tunnelmavalaistus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Philipsin SceneSwitch LED -spottivalaisimien avulla voit muuttaa valaistuksen helposti kirkkaasta luonnolliseksi ja kotoisan lämpimäksi hehkuksi. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tämä onnistuu nykyisellä kytkimelläsi.

 • Palauta spottivalaisimen tehdasasetukset

  Jos käytössäsi on useita synkronoimattomia SceneSwitch-valaisimia, voit palauttaa tehdasasetukset kytkemällä valot päälle ja sammuttamalla ne välittömästi.

 • Palauta edellinen valoasetus automaattisesti

  SceneSwitch-spottivalaisimessa on sisäänrakennettu muistisiru, joka tallentaa viimeisimmän valoasetuksesi, kun valo on sammutettuna vähintään 6 sekunnin ajan. Jos et vaihtele valoasetuksiasi usein, lempiasetuksesi on aina valmiina, kun kytket lampun uudelleen päälle.

 • Suuri 430 luumenin valovirta

  Piristä kotiasi korkealaatuisilla valaisimilla

 • Integroitu LED-valonlähde

  Tässä spottivalaisimessa on korkealaatuinen LED-valonlähde, joka takaa optimaalisen valovirran.

 • 5 vuoden takuu tuo mielenrauhaa

  Spottivalomme on rakennettu kestämään. Täysi 5 vuoden takuu varmistaa, että voit nauttia kestävästä ja laadukkaasta valaistuksesta päivittäin.

 • Välitön kirkkaus heti

  Philipsin LED-spottivalaisimien syttymistä ei tarvitse odottaa. Ne tuottavat täyden kirkkautensa heti sytytettäessä. Niiden hehkulampunomainen lämmin valkoinen valo luo välittömästi kotoisan ja kutsuvan tunnelman.

 • Hanki korkealaatuinen LED-valonlähde ja säästä samalla energiaa

  LED-valonlähteet säästävät samalla valovirralla perinteiseen valaistukseen verrattuna jopa 80 % energiaa. Kun ostat Philipsin LED-lampun tai -polttimon, alat välittömästi säästää rahaa. Jokainen LED-lamppuun vaihdettu valonlähde pienentää heti sähkölaskua.

 • Täydellinen valokeila korostusvalaistukseen

  Tätä nykyaikaista laajalla valon lähtökulmalla (40 astetta) varustettua LED-spottia, jossa on suunnattu valonlähtö, voidaan käyttää niin korostusvalaistukseen kuin yleisvalaistukseenkin. Se soveltuu ihanteellisesti keittiöiden, olohuoneiden ja ruokailuhuoneiden valaistukseen.

 • Säädettävä spottivalaisin takaa erinomaisen joustavuuden

  Tämän liikuteltava spottivalaisin on suunniteltu suuntaamaan valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

 • Lampun käyttöikä jopa 25 vuotta

  LED-valot kestävät pidempään, joten ne pidentävät valonlähteiden vaihtoväliä. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot