Ehdotukset

  Toiminnallinen

  Kattovalaisin

  Cinnabar, White 8718696122785 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Miellyttävä LED-valo hemmottelee silmiäsi

   8718696122785

   Toiminnallinen

   Kattovalaisin

   8718696122785 Etsi samanlaisia tuotteita

   Philipsin LED-valaisimien valo on suunniteltu ennen kaikkea silmien mukavuutta ajatellen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

   suositeltava hinta: 29,99 €

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  Miellyttävä LED-valo hemmottelee silmiäsi

  Miellyttävä EyeComfort-valo hemmottelee silmiäsi

  • EyeComfort – silmille mukavaa valoa

   Heikkolaatuinen valo rasittaa silmiä. Monet meistä viettävät aikaa sisätiloissa, joten on tärkeää, että kotisi on oikein valaistu. Tuotteemme täyttävät testatusti tiukat laatukriteerit muun muassa välkynnän, stroboskooppisen ilmiön, häikäisyn, värintoiston ja himmennystehosteiden osalta EyeComfort-tuotevaatimusten täyttymisen varmistamiseksi. Philips LED -lamput eivät ainoastaan tuota miellyttävää valoa, vaan ne toimivat tällä tavalla koko käyttöikänsä ajan – valon laatu, teho ja väri pysyvät ennallaan yli vuosikymmenen ajan. Vaihda valoon, joka ei rasita silmiä. Silmäsi kiittävät sinua.

  • Käyttöikä jopa 15 000 tuntia

   Philipsin LED-tekniikka pidentää tuotteen käyttöikään jopa 15 000 tuntiin.

  • Helppo puhdistaa

   Selkeälinjaisten ja helposti puhdistettavien materiaalien ansiosta kotisi näyttää aina upealta lattiasta kattoon.

  • Helppo asentaa

   Asennus on todella vaivatonta. Kiinnitä tai ripusta turvallisesti seinälle tai kattoon ja kytke liitännät: valaisin on näin helposti käyttövalmis.

  • Tässä kattovalaisimessa on lomiteltu optiikka, joka jakaa valon älykkäästi valaistuskokemuksen parantamiseksi. Valaisimen linssissä on pyramidinmuotoinen mikrorakenne, joka hajauttaa ja jakaa tasaisesti valoa vähentäen silmien rasitusta.

   Tässä kattovalaisimessa on lomiteltu optiikka, joka jakaa valon älykkäästi valaistuskokemuksen parantamiseksi. Valaisimen linssissä on pyramidinmuotoinen mikrorakenne, joka hajauttaa ja jakaa tasaisesti valoa vähentäen silmien rasitusta.

  Näytä kaikki tekniset tiedot