Ehdotukset

  Kattovalaisimet

  Paneelikattovalaisin neliö 12W

  4 000 K, Valkoinen, Himmennettävä 8719514326668 Etsi samanlaisia tuotteita
  • LED-paneeli, jonka voi himmentää ilman himmennintä

   8719514326668

   Kattovalaisimet

   Paneelikattovalaisin neliö 12W

   8719514326668 Etsi samanlaisia tuotteita

   Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin SceneSwitch LED -paneelin avulla voit muuttaa valaistusasetusta helposti nykyisellä valokatkaisijalla. Himmennintä tai lisäasennuksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Videot

  [trigger to render Video Gallery]

  Kuvat

  LED-paneeli, jonka voi himmentää ilman himmennintä

  Toimii nykyisen valokytkimesi kanssa

  • Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun

   Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaruutta ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

  • EyeComfort – silmille mukavaa valoa

   Heikkolaatuinen valo rasittaa silmiä. Monet meistä viettävät aikaa sisätiloissa, joten on tärkeää, että kotisi on oikein valaistu. Tuotteemme täyttävät testatusti tiukat laatukriteerit muun muassa välkynnän, stroboskooppisen ilmiön, häikäisyn, värintoiston ja himmennystehosteiden osalta EyeComfort-tuotevaatimusten täyttymisen varmistamiseksi. Philips LED -lamput eivät ainoastaan tuota miellyttävää valoa, vaan ne toimivat tällä tavalla koko käyttöikänsä ajan – valon laatu, teho ja väri pysyvät ennallaan yli vuosikymmenen ajan. Vaihda valoon, joka ei rasita silmiä. Silmäsi kiittävät sinua.

  • Helppo puhdistaa

   Selkeälinjaisten ja helposti puhdistettavien materiaalien ansiosta kotisi näyttää aina upealta lattiasta kattoon.

  • Erittäin ohut malli

   Ohut muotoilu sopii erityisesti tiloihin, joissa huonekorkeus on matala. Valaisin asettuu huomaamattomasti kattoa vasten.

  • Tasainen valonjako

   Valaisee huoneen kauttaaltaan tasaisesti ja yhtäläisesti.

  Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Silmillesi sopiva valaistus. Tiedot välkkymisestä, muut kriteerit ja tuotetiedot ovat osoitteessa www.philips.com/eyecomfort