Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Seinävalaisimet 

  Philipsiltä

  Valitse seinävalaisinvalikoimasta sopiva valaisin jokaiseen huoneeseen.

  Tutustu Philips-seinävalaisimien rajattomiin mahdollisuuksiin

   

  Seinävalaisimet tuottavat kirkkaan ja tasaisen valon osana huoneen yleisvalaistusta. Valaisimeen sisältyvät korkealaatuiset Philips-lamput ovat tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä.

   

  Näytä kaikki Philips-seinävalaisimet

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
   
   
   
   
   

  Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

   

  Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Näytä kaikki LED-lamput

  Philips-seinävalaisimet

  Valitse sopivat seinävalaisimet kaikkiin huoneisiin.

  seinävalaisimet kylpyhuoneeseen

  Seinävalaisimet kylpyhuoneeseen


  Tyylikkäät kylpyhuoneen seinävalaisimet ovat tiiviisti suljettuja ja kosteisiin tiloihin sopivia. Kylpyhuoneessa voidaan erottaa kolme eritasoista kosteaa tilaa, minkä vuoksi kaikilla valaisimillamme on joko IP23-, IP44- tai IP65-luokitus. Koska turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, kiinnitämme erityistä huomiota jokaisen valmistamamme tuotteen materiaalivalintaan ja käyttöominaisuuksiin.
  seinävalaisimet makuuhuoneeseen

  Seinävalaisimet olo- ja makuuhuoneeseen

  Valaistuksella luot kotiisi rentouttavan ilmapiirin. Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen seinävalaistuksen täytyy olla mukautuva ja helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa. Sijoittamalla erilaisia valonlähteitä ja seinävalaisinsarjoja harkitusti luot huoneeseen tilan tuntua ja teet ilmapiiristä lämpimän ja kutsuvan.
  seinävalaisimet ulkotiloihin

  Seinävalaisimet ulkotiloihin


  Kaikki ulkovalaisinvalikoimaamme kuuluvien seinävalaisimien osat on valmistettu huolellisesti korkealaatuisista ja erittäin lujista materiaaleista, kuten puristealumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Ulkovalaisimissamme käytetään taloudellisia halogeeni- tai loistelamppuja tai teholedejä. Philipsin ulkovalaisimet sopivat erityisesti kosteisiin tiloihin. Ulkovalaisimilla on IP23-, IP44- tai IP67-luokitus, ja jokaisen tuotteen tiiviys on testattu erittäin tarkoissa testeissä.

  Suosituimmat seinävalaisimet

  Tutustu kaikkiin Philips-seinävalaisimiin