More brands from

Seinävalaisimet 

Philipsiltä

Valitse seinävalaisinvalikoimasta sopiva valaisin jokaiseen huoneeseen.

Tutustu Philips-seinävalaisimien rajattomiin mahdollisuuksiin

 

Seinävalaisimet tuottavat kirkkaan ja tasaisen valon osana huoneen yleisvalaistusta. Valaisimeen sisältyvät korkealaatuiset Philips-lamput ovat tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä.

 

Näytä kaikki Philips-seinävalaisimet

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
 
 
 
 
 

Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

 

Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Näytä kaikki LED-lamput

Philips-seinävalaisimet

Valitse sopivat seinävalaisimet kaikkiin huoneisiin.

seinävalaisimet kylpyhuoneeseen

Seinävalaisimet kylpyhuoneeseen


Tyylikkäät kylpyhuoneen seinävalaisimet ovat tiiviisti suljettuja ja kosteisiin tiloihin sopivia. Kylpyhuoneessa voidaan erottaa kolme eritasoista kosteaa tilaa, minkä vuoksi kaikilla valaisimillamme on joko IP23-, IP44- tai IP65-luokitus. Koska turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, kiinnitämme erityistä huomiota jokaisen valmistamamme tuotteen materiaalivalintaan ja käyttöominaisuuksiin.
seinävalaisimet makuuhuoneeseen

Seinävalaisimet olo- ja makuuhuoneeseen

Valaistuksella luot kotiisi rentouttavan ilmapiirin. Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen seinävalaistuksen täytyy olla mukautuva ja helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa. Sijoittamalla erilaisia valonlähteitä ja seinävalaisinsarjoja harkitusti luot huoneeseen tilan tuntua ja teet ilmapiiristä lämpimän ja kutsuvan.
seinävalaisimet ulkotiloihin

Seinävalaisimet ulkotiloihin


Kaikki ulkovalaisinvalikoimaamme kuuluvien seinävalaisimien osat on valmistettu huolellisesti korkealaatuisista ja erittäin lujista materiaaleista, kuten puristealumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Ulkovalaisimissamme käytetään taloudellisia halogeeni- tai loistelamppuja tai teholedejä. Philipsin ulkovalaisimet sopivat erityisesti kosteisiin tiloihin. Ulkovalaisimilla on IP23-, IP44- tai IP67-luokitus, ja jokaisen tuotteen tiiviys on testattu erittäin tarkoissa testeissä.

Suosituimmat seinävalaisimet

Tutustu kaikkiin Philips-seinävalaisimiin