Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Älykäs valaistus

  Tee arjestasi helpompaa kätevällä ja helppokäyttöisellä älyvalaistuksella.

  Mitä älyvalaistus tarkoittaa?

   

  Kätevä, helppokäyttöinen ja räätälöitävä: älyvalaistus tekee vain elämästä helpompaa. Älylamput voidaan asentaa jo nykyisiin valaisimiisi, eikä sinun tarvitse siten ostaa uusia valaisimia. Aseta sovelluksessa erilaisia värikkäitä valotiloja, joilla voit luoda sopivan tunnelman milloin tahansa. Himmennä valaistusta kullanhohtoiseksi, kun tahdot rentoutua tai valitse kirkas valaistus aamuisin, kun kaipaat piristystä. Voit ohjata valaistusta langattomasti sovelluksessa tai äänikomennoin.

  Miten älykäs valaistus toimii

  Älykkään valaistuksen hyödyt

  Sovelluksella kontrolloidun valaistuksen ikoni

  Ohjaa valaistusta mielesi mukaan

   

  Sinun ei tarvitse enää käydä sammuttamassa jokaisesta huoneesta erikseen valaistusta. Älykkäitä LED-lamppuja ohjataan sovelluksella, joten voit sammuttaa valaistuksen vaikka viereisestä huoneesta käsin.

  Asenna valaistustusaikataulu ikoni

  Älykkäät rutiinit

   

  Automatisoi valaistuksesi asettamalla rutiineja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valaistus voidaan automatisoida myös etänä, kun olet esimerkiksi matkoilla.

  Ääniohjatun valaistuksen ikoni

  Ohjaa puheella

   

  Ohjaa älyvalaistusta äänelläsi käyttämällä puhekomentoja.

  Tuo älyvalaistus kotiisi

   

  Mikäli olet vasta tutustumassa älyvalaistuksen maailmaan tai jo muuttamassa kotiasi älykodiksi, meillä on sinulle juuri sopivia älykkäitä LED-lamppuja.

  Helppokäyttöinen älyvalaistus


  Tee mistä tahansa nykyisestä valaisimestasi älykäs, luo täydellinen tunnelma esiasetetuilla valotiloilla tai aseta päivittäisiä rutiineja, jotka täydentävät arkisia askareitasi ja parantavat hyvinvointiasi.

  Upea valaistuselämys


  Älyvalaistuksen avulla luot persoonallisen valaistuselämyksen kaikkialle kotiisi. Hyödynnä Philips Huen älyvalaistusta tunnelman luomiseen, heräämiseen, rentoutumiseen ja viihde-elämyksiin.

  Philips Smart LED -lamput WiZ Connected -ominaisuudella eivät ole yhteensopivia Philips Huen tuotteiden kanssa.