Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Kaikista energiatehokkain 

  LED-lamppumme

  tähän mennessä

  Käyttöikä jopa 50 vuotta**

  Säästät rahaa, ja me vähennämme jätettä


   

  **50 000 tunnin käyttöikä, käyttö 3 h/pv

  Etsitkö tehokkainta energiansäästölamppua? Nyt voit lopettaa etsimisen. Philips on kehittänyt ensimmäisen ultraenergiansäästölampun, joka hyödyntää uusinta teknologiaa pienentääkseen hiilidioksidipäästöjä ja energiankulutusta sekä vähentääkseen jätettä. Lampulla on uskomaton 50 000 tunnin käyttöikä, joka on kolminkertainen tavallisiin LED-lamppuihin nähden, ja lamppu kuluttaa vain kolmasosan verran energiaa.  Näitä ominaisuuksia tarvitaan kestävämmän maailman saavuttamiseksi.
  the ultimate energy-saving LED bulb
  1) Tämän kuvakkeen on kehittänyt Signify, ja sitä käytetään itsesertifiointina Philips Ultra Efficient -lampuille, jotka täyttävät EU:n energiamerkintädirektiivin korkeimman energialuokan.
  ultra efficient video thumbnail

  Kirkas vielä 50 000 tunnin jälkeen?

   

  Philipsin uusi ultratehokas LED-lamppu valaisee loistavasti 50 000 tuntia. Ajattele, kuinka monen lampun ostamisessa säästät, ja kuinka maapallo kiittää. Katso itse, miltä 50 000 tuntia näyttää lyhyessä videossamme.

  true a class video thumbnail

  Saatavilla lämpimän sävyisenä 3 000 K

  energy icon

  60 % vähemmän energiaa

   

  Ultratehokkaat LED-lamput kuluttavat 60 % vähemmän energiaa kuin  Philipsin LED-vakiolamput, joten energiansäästöt näkyvät pian sähkölaskussa.

  lifetime icon

  3,5-kertainen käyttöikä

   

  Ultratehokkaan LED-lampun käyttöikä on jopa 50 000 tuntia, mikä vastaa 50 vuotta.**

  money saving icon

  Säästää rahaa

   

  LED-valonlähteet ovat pitkäikäisempiä, joten lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein. Tämä taas puolestaan vähentää jätettä merkittävästi ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

  efficiency icon

  Ultratehokas

   

  Uusi teknologia pienentää hiilidioksidipäästöjä, vähentää jätettä ja pienentää energiankulutusta.

  * Vrt. Philipsin LED-vakiolamppuihin

  ** 50 000 tunnin käyttöikä, käyttö 3 h/pv
   

  1) Tämän kuvakkeen on kehittänyt Signify, ja sitä käytetään itsesertifiointina Philips Ultra Efficient -lampuille, jotka täyttävät EU:n energiamerkintädirektiivin korkeimman energialuokan.

  Vie tehokkuus uudelle tasolle

   

  Perinteisissä lampuissa wattiluku kertoi lampun kirkkaudesta, mutta LED-lampun wattiluku sen sijaan ei kuvaa oikeastaan lampun kirkkautta. LED-lampun valinnassa kannattaakin tarkastella lampun valon määrää eli valovirtaa sähkötehon sijasta. Lampun valovirran yksikkö on luumen (lm), joka on myös merkitty tuotepakkaukseen. Alla olevasta taulukosta näet, että ultratehokas LED-lamppu suoriutuu vertailukohteistaan kaikista parhaiten.

  Conventional lamp

  Perinteinen lamppu

   

  40 wattia 

  10 luumenia/watti

  410 luumenia 

  1 000 tuntia 

  arrow
  GLS LED lamp

  LED-lamppu


  5,5 wattia

  85 luumenia/watti 

  470 luumenia

  15 000 tuntia 

  arrow
  Ultra Efficient LED lamp

  Ultratehokas LED-lamppu


  2,3 wattia

  210 luumenia/watti

  485 luumenia

  50 000 tuntia

  1) Tämän kuvakkeen on kehittänyt Signify, ja sitä käytetään itsesertifiointina Philips Ultra Efficient -lampuille, jotka täyttävät EU:n energiamerkintädirektiivin korkeimman energialuokan.

  Miksi valita Philipsin EyeComfort LED -lamput?


  Heikko valon laatu voi rasittaa silmiä. Siitä syystä Philips on suunnitellut LED-lamput, jotka hellivät silmiä.  Lamput, joissa on EyeComfort-merkintä tai -kuvake täyttävät valaistukselle asetetut silmän hyvinvoinnin tiukat vaatimukset. Tällä tavoin voit pitää huolta silmiesi hyvinvoinnista ja ympäristöstä.
  * Vieraile osoitteessa www.philips.com/eyecomfort ja lue lisää mm. tuotevaatimuksista.

  eyecomfort

  Kestävyys

   

  Tarjoamme asiakkaillemme erittäin laadukkaita, energiatehokkaita valaistustuotteita, -järjestelmiä ja -palveluita. Kestävyys on yrityksemme ydinarvoja. Innovaatio ja kestävyyden arvot ovat myös keskeisiä asioita tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa: energiatehokkuudesta, kestävistä pakkauksista, haitallisten aineiden vähentämisestä, kiertotalouden ja hyvinvoinnin parantamiseen.


  Energiankulutus onkin yleensä tärkeimpiä seikkoja tuotteen elinkaaren ympäristövaikutusten määrittämisessä. Tuotteen energiatehokkuutta parantamalla voimme pienentää sen energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä. Pienentämällä Philipsin LED-vakiolampun kulutusta 60 prosentilla Philips on ottanut merkittävän harppauksen eteenpäin uudella A-luokan LED-lampulla.

  sustainability