Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset  Tähän mennessä 

  energiatehokkain

  LED-lamppumme

  Käyttöikä 50 vuotta**

  Sinä säästät rahaa, me vähennämme jätettä


   

  **50 000 tunnin käyttöikä, perustuu 3 tunnin päivittäiseen käyttöön

  Etsitkö energiatehokkainta LED-lamppua? Älä etsi enää. Philips on kehittänyt ensimmäisen Ultra-Energy Saving ‑lampun, jonka uusi tekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä, raaka-aineiden haaskausta ja energiankulutusta. Sen käyttöikä on hämmästyttävät 50 000 tuntia, yli 3,5 kertaa enemmän kuin tavallisilla LED-lampuilla – ja se käyttää vain kolmanneksen verran energiaa ja tukee kestävää kehitystä.
  ryhmitä tuotteet
  1) Tunnistat Philips Ultra Efficient -tuotteet tästä Signifyn kehittämästä merkistä. Ultra Efficient -tuotteet täyttävät EU:n päivitetyn energiamerkintädirektiivin korkeimmat energialuokat.
  UltraEfficient-valaisimet
  ULKOTILAT

  ULKOVALAISTUS

   

  UltraEfficient-ulkovalaisimet ovat saaneet IP44-luokituksen, mikä tarkoittaa, että ne ovat suojattu roiskevedeltä. Näillä ulkovalaisimilla 3,5 kertaa pidempi käyttöikä kuin Philipsin tavallisilla LED-ulkovalaisimilla: niiden käyttöikä on jopa 50 000 tuntia. Tarjoamme kaikille UltraEfficient-ulkovalaisimille 5 vuoden takuun niiden pitkän käyttöiän vuoksi. Philips UltraEfficient ‑ulkovalaisinvalikoimaan kuuluu sekä seinä- että pylväsvalaisimia. Molemmat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin.

  Philipsin LED-paneeli | Philips-valaistus
  AURINKOKENNOVALAISIMET

  AURINKOKENNOVALAISIMET


  Philips UltraEfficient Solar ‑aurinkokennovalaisimet tarjoavat huippuluokan energiatehokkuutta. Täysin ladattuina näiden valaisimien valo kestää vähintään 100 % pidempään kuin Philipsin tavallisilla aurinkokennovalaisimilla. Jokainen aurinkokennovalaisin on varustettu vaihdettavalla ja ladattavalla aurinkokennokäyttöisellä akulla, ja niiden langaton asennus on erittäin helppoa. Integroitu liiketunnistin sytyttää valaisimen päiväsaikaan automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuttaa sen, kun liikettä ei enää havaita.
  Aurinko
  Ultra Efficient ‑videon pikkukuva

  Näyttääkö edelleen kirkkaalta 50 000 tunnin jälkeen?

   

  Philipsin uudet Ultra Efficient ‑LED-lamput valaisevat laadukkaasti 50 000 tunnin ajan. Kuvittele, kuinka monta lamppua voit säästää ja kuinka hyödyllistä tämä on maapallon ja tulevaisuutemme kannalta. Katso videolta, miltä 50 000 tuntia näyttää. 

  Todellinen A-luokka ‑videon pikkukuva

  Saatavilla lämmin 3 000 K

  ja viileä 4 000 K

  energiakuvake

  Vähintään 50 %:n energiansäästöt*

   

  Ultra Efficient ‑valonlähteet kestävät pidempään, jolloin lamppuja ei tarvitse vaihtaa niin usein. Tämä vähentää merkittävästi jätteen määrää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

  käyttöikäkuvake

  3,5-kertainen käyttöikä

   

  Tämä Ultra Efficient ‑LED-lamppu valaisee jopa 50 000 tuntia. Tämä vastaa 50 vuotta.**

  rahansäästökuvake

  Säästää rahaa

   

  Ultra Efficient ‑lamput kuluttavat vähintään 50 % vähemmän energiaa kuin Philipsin tavalliset LED-lamput. 

  tehokkuuskuvake

  Ultra Efficient

   

  Uusi tekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä, raaka-aineiden haaskausta ja energiankulutusta.

  * Philipsin tavallisiin LED-lamppuihin verrattuna

  ** 50 000 tunnin käyttöikä, perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön.
   

  1) Tunnistat Philips Ultra Efficient -tuotteet tästä Signifyn kehittämästä merkistä. Ultra Efficient -tuotteet täyttävät EU:n päivitetyn energiamerkintädirektiivin korkeimmat energialuokat.

  Nosta tehokkuus uudelle tasolle

   

  Perinteisissä lampuissa wattiluku kertoi lampun kirkkaudesta, mutta LED-lampun wattiluku sen sijaan ei kuvaa oikeastaan lampun kirkkautta. LED-lampun valinnassa kannattaakin tarkastella lampun valon määrää eli valovirtaa sähkötehon sijasta. Lampun valovirran yksikkö on luumen (lm), joka on myös merkitty tuotepakkaukseen. Alla olevasta taulukosta näet, että Ultra Efficient -LED-lamppu suoriutuu vertailukohteistaan kaikista parhaiten.

  Perinteinen lamppu

  Perinteinen GLS-lamppu

   

  40 wattia 

  10 luumenia/watti

  410 luumenia 

  1 000 tuntia 

  nuoli
  GLS-LED-lamppu

  LED-lamppu


  5,5 wattia

  85 luumenia/watti 

  470 luumenia

  15 000 tuntia 

  nuoli
  Ultra Efficient ‑LED-lamppu

  Ultra Efficient ‑LED-lamppu


  2,3 wattia

  210 luumenia/watti

  485 luumenia

  50 000 tuntia

  1) Tunnistat Philips Ultra Efficient -tuotteet tästä Signifyn kehittämästä merkistä. Ultra Efficient -tuotteet täyttävät EU:n päivitetyn energiamerkintädirektiivin korkeimmat energialuokat.

  Miksi kannattaa valita Philips EyeComfort ‑LED-lamppu?


  Heikko valo voi rasittaa silmiä. Siksi suunnittelimme Philipsin LED-lamput silmille sopiviksi. EyeComfort-tavaramerkillä tai ‑kuvakkeella merkityt lamput täyttävät silmille mielyttävän valon tiukat kriteerit. Näin voit pitää huolta silmistäsi ja ympäristöstäsi.
  * Sivustolle www.philips.com/eyecomfort on koottu tietoja välkynnästä ja muista ominaisuuksista sekä tarkempia tuotetietoja.

  eyecomfort

  Kestävä kehitys

   

  Maailman johtavana valaisinvalmistajana tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja energiatehokkaita valaistustuotteita, -järjestelmiä ja -palveluja. Kestävä kehitys on keskeinen osa liiketoimintaamme. Innovaation avulla sisällytämme kestävän kehityksen periaatteet tuotteidemme elinkaaren jokaiseen vaiheeseen - energiatehokkuudesta ja muovittomista pakkauksista aina haitallisten aineiden vähentämiseen, kierrätyksen lisäämiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Kaikki nämä aloitteet ovat hyväksi sinulle ja planeetalle.

   

  Energiankulutus on usein tärkein yksittäinen tekijä tuotteen elinkaaren ympäristövaikutuksia määritettäessä. Parantamalla tuotteen energiatehokkuutta voidaan vähentää tuotteen kuluttamaa energian määrää ja siten pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä. UltraEfficient‑LED-lamput on suunniteltu käyttämään vähintään 50 % vähemmän energiaa kuin Philipsin tavalliset LED-lamput, ja tämä on merkittävä askel, kun on kyse energian säästämisestä – ja maapallon suojelusta.

  kestävä kehitys

  Osta täältä