Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Lamput Philipsiltä 

  Löydä tarpeisiisi oikea lamppu

  Koe lamppuneuvojamme - taataksemme sinulle aina oikean valonlähteen 


  Tervetuloa kattavaan Philips Lightingin polttimovalikoimaamme. Valikoimamme kattaa LED-, halogeeni - sekä loisteputkilamput kotiin, toimistoon, autoon ja muihin kohteisiin, ja meiltä löytyy eri muotoja sekä kantoja kaikkiin tilanteisiin. Haluistpa luoda täydellisen tunnelman olohuoneeseesi, elävöittää työtasosi, tutkia värien tunnelmavaikutusta, täydentää sisustustasi tai säästää energiaa ja pienentää kotitaloutesi kustannuksia - meiltä löytyy oikea vaihtoehto juuri sinulle. Oikean ratkaisun löytäminen ei ole vaikeata - sillä me olemme luoneet Philipsin lamppuneuvojan.

  Tutustu Philips Lighting -valikoimaan

  koe-himmennys

  Koe Philips LED- 
  Valaistus

   

  Tunne olosi kotoisaksi Philipsin uusimman LED-tekniikan valossa. Philips LED-valaistus varmistaa, että valot syttyvät heti, kun olet kotona.. LED-lampuissa kaunis lämpimän valkoinen valo yhdistyy poikkeuksellisen pitkään käyttöikään. LED-lamput tuovat välitöntä ja merkittävää energiansäästöä ja samalla kohentavat kotisi tunnelmaa.

  olohuone

  Virkistä kotiasi energiansäästölampulla

   

  Philipsin pienoisloistelamput luovat kutsuvan ilmapiirin miellyttävällä ja pehmeällä valollaan. Pienoisloistelamput ovat tehokkaita, säästävät energiaa ja kestävät pitkään. Ne ovat myydyimpiä energiansäästölamppuja. Pienoisloistelampuissa loistevalaistuksen tehokkuus yhdistyy hehkulamppuvalaisinten mukavuuteen ja suosioon.

  käytävä

  Luo oikea tunnelma halogeenivalolla

   

  Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteinen lamppu.

  Etsi muita valaistustuotteita

  koe-vintage

  Oikea valaistustyyli täydentämään ilmettä

   

  Nauti ikonisesta muotoilusta, joka on valmis modernia LED-teknologiaa varten. Vintage-valaisimella, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi

  hue-mielikuvitus

  Hue tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia

   

  Muuta arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Leikittele väreillä tai synkronoi älyvalot musiikin tai elokuvien kanssa.