More brands from

Lamput Philipsiltä 

Löydä tarpeisiisi oikea lamppu

Koe lamppuneuvojamme - taataksemme sinulle aina oikean valonlähteen 


Tervetuloa kattavaan Philips Lightingin polttimovalikoimaamme. Valikoimamme kattaa LED-, halogeeni - sekä loisteputkilamput kotiin, toimistoon, autoon ja muihin kohteisiin, ja meiltä löytyy eri muotoja sekä kantoja kaikkiin tilanteisiin. Haluistpa luoda täydellisen tunnelman olohuoneeseesi, elävöittää työtasosi, tutkia värien tunnelmavaikutusta, täydentää sisustustasi tai säästää energiaa ja pienentää kotitaloutesi kustannuksia - meiltä löytyy oikea vaihtoehto juuri sinulle. Oikean ratkaisun löytäminen ei ole vaikeata - sillä me olemme luoneet Philipsin lamppuneuvojan.

Tutustu Philips Lighting -valikoimaan

koe-himmennys

Koe Philips LED- 
Valaistus

 

Tunne olosi kotoisaksi Philipsin uusimman LED-tekniikan valossa. Philips LED-valaistus varmistaa, että valot syttyvät heti, kun olet kotona.. LED-lampuissa kaunis lämpimän valkoinen valo yhdistyy poikkeuksellisen pitkään käyttöikään. LED-lamput tuovat välitöntä ja merkittävää energiansäästöä ja samalla kohentavat kotisi tunnelmaa.

olohuone

Virkistä kotiasi energiansäästölampulla

 

Philipsin pienoisloistelamput luovat kutsuvan ilmapiirin miellyttävällä ja pehmeällä valollaan. Pienoisloistelamput ovat tehokkaita, säästävät energiaa ja kestävät pitkään. Ne ovat myydyimpiä energiansäästölamppuja. Pienoisloistelampuissa loistevalaistuksen tehokkuus yhdistyy hehkulamppuvalaisinten mukavuuteen ja suosioon.

käytävä

Luo oikea tunnelma halogeenivalolla

 

Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteinen lamppu.

Lamppuneuvoja

Etsi muita valaistustuotteita

koe-vintage

Oikea valaistustyyli täydentämään ilmettä

 

Nauti ikonisesta muotoilusta, joka on valmis modernia LED-teknologiaa varten. Vintage-valaisimella, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi

hue-mielikuvitus

Hue tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia

 

Muuta arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Leikittele väreillä tai synkronoi älyvalot musiikin tai elokuvien kanssa.