Lisää brändejä

  Eteisen
  ja käytävän valaistus Philipsiltä

  Miksi käytävän valaistus Philipsiltä?

   

  Käytävä on ensimmäinen tila, jonka ihmiset näkevät kodistasi. Ensivaikutelma on tärkeä, joten aina tulisi luoda lämmin ja vieraanvarainen ilmapiiri. Voimme auttaa löytämään oikeanlaisen käytävän valaistuksen kaikenlaisiin sisustuksiin aina kirkkaista kattovaloista pehmeisiin pöytä- ja seinävaloihin asti. Käytävän valaisun kauniin esteettisellä suunnittelulla on myös funktionaalinen rooli asukkaiden ja vieraiden ohjaamisessa peremmälle.

  Philips Hue White Ambiance

  Aloituspakkaus

   

  Philips Hue white ambiance -aloituspakkauksen avulla tunnet olosi paremmaksi luonnollisen valkoisen valon ansiosta päivän jokaisena hetkenä auringonnoususta auringonlaskuun.

  LED-logo
  Tarkastuskuvake
  Energiaa, keskittymistä, lukemista ja rentoutumista valon ääressä
  Tarkastuskuvake
  Herää lempeästi henkilökohtaiseen auringonnousuun
  Tarkastuskuvake
  Hallitse valojasi haluamallasi tavalla
  Philips Hue White Ambiance 871869654869

  Funktionaalinen käytävävalaistus – täydellistä vaikutelmaa varten

   

  Käytävän valaistuksen valintaan vaikuttavat monet tekijät. Kodin koon mukaan käytävänkin koko muuttuu, joten siellä on erilaiset vaatimukset täytettävänä.

  Yleisesti ottaen jokaiseen käytävään tarvitaan peruskirkkautta huoneen tasaiseen valaisemiseen. Käytävän kattovalaisimet sopivat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin. Ne eivät kuitenkaan välttämättä riitä valaisemaan koko huonetta, mikäli huone on tarpeeksi suuri. Seinien epäsuora valaistus auttaa tekemään käytävästä viihtyisämmän ja vieraanvaraisen tuntuisen sekä parantaa kodistasi saatavaa ensivaikutelmaa. Suurempia huoneita voi korostaa kohdevalaisimilla, jotka luovat tasaisen valaistuksen ja auttavat näkemään, minne on menossa.

  Vain parasta käytävään – kaikki edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Saa sisäänkäynti erottumaan käytävävalaisimilla

   

  Kun käytävässä on ensin perusvalaistus, on aika luoda hyvä tunnelma. Valoasennukset voivat korostaa kauniita koristeita, joita on usein suuremmissa käytävissä. Lipastojen ja senkkien päälle sijoitetut pöytävalaisimet luovat lämpimiä valosaarekkeita. Seinävalaisimia voi käyttää korostamaan kuvia ja veistoksia. Vaatekaappeja voi ehostaa downlight-valaisimilla tai vaijeriin, tankoon tai kiskoon asennetuilla kohdevalaisimilla. Kun käytävässä on peilejä, on parasta valita seinävalaisin, jossa on häikäisemätön, pehmeä valo. Värikkäät LED-lamput ja -valaisimet voivat tuoda käytävään näyttävyyttä.

  Käytävän valaistus – vinkit

  Philips Olohuonevideon pysäytyskuva

  Käytävän valaistus Philipsiltä: löydä sopiva valaistus käytävään

  Tarkastuskuvake
  LED-lamput tai energiaa säästävät lamput valaisevat tuntikausia.
  Tarkastuskuvake
  Värillisellä valaistuksella voi luoda käytävään ainutlaatuisia korostuksia. Käytä Philips Hue-valaisinta ja valitse 16 miljoonasta väristä.
  Tarkastuskuvake
  Lämpimän ja kutsuvan sisäänkäynnin saat aikaan himmennettävällä valolla. WarmGlow-lamput valaisevat tunnelmallisella hehkulla – mitä himmeämpi valo, sen lämpimämpi se on.
  Tarkastuskuvake
  Käytä käytävässä luonnonvaloa. Käytävän valaisimien tulisi pystyä tuottamaan väriä laadukkaasti.
  Tarkastuskuvake
  Kirkas valo aamun käynnistämiseen, kotoisa hohto illalla kotiin palatessa: SceneSwitch antaa oikeanlaisen valon kaikille päivän ajoille, eikä himmennintä tarvita.

  Philips hue white ambience

  aloituspakkaus

  Philips Hue White Ambiance 871869654869