Lisää brändejä

Ehdotukset

   Eteisen
   ja käytävän valaistus Philipsiltä

   Miksi käytävän valaistus Philipsiltä?

    

   Käytävä on ensimmäinen tila, jonka ihmiset näkevät kodistasi. Ensivaikutelma on tärkeä, joten aina tulisi luoda lämmin ja vieraanvarainen ilmapiiri. Voimme auttaa löytämään oikeanlaisen käytävän valaistuksen kaikenlaisiin sisustuksiin aina kirkkaista kattovaloista pehmeisiin pöytä- ja seinävaloihin asti. Käytävän valaisun kauniin esteettisellä suunnittelulla on myös funktionaalinen rooli asukkaiden ja vieraiden ohjaamisessa peremmälle.

   Philips Hue White Ambiance

   Aloituspakkaus

    

   Philips Hue white ambiance -aloituspakkauksen avulla tunnet olosi paremmaksi luonnollisen valkoisen valon ansiosta päivän jokaisena hetkenä auringonnoususta auringonlaskuun.

   LED-logo
   Tarkastuskuvake
   Energiaa, keskittymistä, lukemista ja rentoutumista valon ääressä
   Tarkastuskuvake
   Herää lempeästi henkilökohtaiseen auringonnousuun
   Tarkastuskuvake
   Hallitse valojasi haluamallasi tavalla
   Philips Hue White Ambiance 871869654869

   Funktionaalinen käytävävalaistus – täydellistä vaikutelmaa varten

    

   Käytävän valaistuksen valintaan vaikuttavat monet tekijät. Kodin koon mukaan käytävänkin koko muuttuu, joten siellä on erilaiset vaatimukset täytettävänä.

   Yleisesti ottaen jokaiseen käytävään tarvitaan peruskirkkautta huoneen tasaiseen valaisemiseen. Käytävän kattovalaisimet sopivat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin. Ne eivät kuitenkaan välttämättä riitä valaisemaan koko huonetta, mikäli huone on tarpeeksi suuri. Seinien epäsuora valaistus auttaa tekemään käytävästä viihtyisämmän ja vieraanvaraisen tuntuisen sekä parantaa kodistasi saatavaa ensivaikutelmaa. Suurempia huoneita voi korostaa kohdevalaisimilla, jotka luovat tasaisen valaistuksen ja auttavat näkemään, minne on menossa.

   Vain parasta käytävään – kaikki edut kertavilkauksella

   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Saa sisäänkäynti erottumaan käytävävalaisimilla

    

   Kun käytävässä on ensin perusvalaistus, on aika luoda hyvä tunnelma. Valoasennukset voivat korostaa kauniita koristeita, joita on usein suuremmissa käytävissä. Lipastojen ja senkkien päälle sijoitetut pöytävalaisimet luovat lämpimiä valosaarekkeita. Seinävalaisimia voi käyttää korostamaan kuvia ja veistoksia. Vaatekaappeja voi ehostaa downlight-valaisimilla tai vaijeriin, tankoon tai kiskoon asennetuilla kohdevalaisimilla. Kun käytävässä on peilejä, on parasta valita seinävalaisin, jossa on häikäisemätön, pehmeä valo. Värikkäät LED-lamput ja -valaisimet voivat tuoda käytävään näyttävyyttä.

   Käytävän valaistus – vinkit

   Philips Olohuonevideon pysäytyskuva

   Käytävän valaistus Philipsiltä: löydä sopiva valaistus käytävään

   Tarkastuskuvake
   LED-lamput tai energiaa säästävät lamput valaisevat tuntikausia.
   Tarkastuskuvake
   Värillisellä valaistuksella voi luoda käytävään ainutlaatuisia korostuksia. Käytä Philips Hue-valaisinta ja valitse 16 miljoonasta väristä.
   Tarkastuskuvake
   Lämpimän ja kutsuvan sisäänkäynnin saat aikaan himmennettävällä valolla. WarmGlow-lamput valaisevat tunnelmallisella hehkulla – mitä himmeämpi valo, sen lämpimämpi se on.
   Tarkastuskuvake
   Käytä käytävässä luonnonvaloa. Käytävän valaisimien tulisi pystyä tuottamaan väriä laadukkaasti.
   Tarkastuskuvake
   Kirkas valo aamun käynnistämiseen, kotoisa hohto illalla kotiin palatessa: SceneSwitch antaa oikeanlaisen valon kaikille päivän ajoille, eikä himmennintä tarvita.

   Philips hue white ambience

   aloituspakkaus

   Philips Hue White Ambiance 871869654869