Lisää brändejä

Ehdotukset

   Keittiön valaisimet
   Philipsiltä

   Miksi keittiön valaistus Philipsiltä?

    

   Keittiö on kodin keskus. Siellä laitetaan yhdessä ruokaa, vaihdetaan kuulumisia aterian äärellä ja juhlitaan. Keittiö tarvitsee parhaan valaistuksen, jotta se herää henkiin. Voimme näyttää keittiön valaistusideoita jotka ovat kauniin käytännöllisiä ja toiminnallisia, mutta myös lämpimiä ja kutsuvia. Niihin sisältyy valikoima tausta-, korostus- ja työpistevalaisimia, jotka varmistavat, että keittiön suunnittelusta saa kaiken irti. Mitä valmistatkaan keittiössä, voimme auttaa luomaan oikean tunnelman.

   Philips Amaze Hue

   Riippuvalaisin

    

   Lisää Amaze Philips Hue white ambiance -riippuvalaisin Philips Hue -järjestelmään ja voit nauttia luonnollisesta valkoisesta valosta, joka auttaa sinua heräämään, virkistymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. 

   LED-logo
   Tarkastuskuvake
   Laadukas LED-valo
   Tarkastuskuvake
   Lämpimästä valkoisesta viileän kylmään päivänvaloon
   Tarkastuskuvake
   Taattu tasainen langaton himmennys
   Philips 4023331P7 -valaisin

   Keittiön valaistusideoita

    

   Onko keittiössäsi jo valmiina hieno kattovalaisin? Se on hyvä alku, sillä kattovalaisimet luovat peruskirkkautta, joka sopii ylhäältä tulevalle valolle erinomaisesti. Suosittelemme LED-valaisimia – jotka tuottavat pehmeää valkoista valoa, ja ne ovat himmennettäviä ja säästävät energiaa. Keittiön koon mukaan kannattaa harkita seuraavia osia keittiön valaistuksen suunnittelussa:

   Vain parasta keittiöön – kaikki edut kertavilkauksella

   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Valaise keittiön työalue


   Amatöörikokit tietävät parhaiten: ruoanlaitossa ei ole mitään tärkeämpää kuin kirkas valo. Parasta ruoanlaittokokemusta varten on erittäin tärkeää valita tasainen ja heijastamaton keittiön valaistus. Keittiön paras valaistus on neutraalin valkoinen. Jos sinulla on avokeittiö olohuoneen yhteydessä, ruokailutilan valaistus tulisi olla säädettävissä. Tämä alue on nimittäin usein varsin kiireinen: olipa käynnissä romanttinen kahdenkeskeinen illallinen, ateria ystävien kesken tai lasten läksyjen teko pöydän ääressä, siellä tapahtuu koko ajan jotain. Ruokapöydän yllä riippuva valaisin, joka tuottaa lämpimän valkoista valoa ja jota voi himmentää on ehdottomasti hyvä valinta, sillä valoa voi säätää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Koristeellisen keittiön valaistuksen avulla saat tuotua entistä enemmän lämmintä ja mukavaa tunnelmaa keittiöön. LED-valaisimet tuottavat lämpimän valkoista valaistusta, ja niillä on myös poikkeuksellisen pitkä käyttöikä. Värikäs valo auttaa luomaan keittiöön kutsuvan tunnelman. Muuta väriä mielialan mukaan, ja keittiössä on aina kotoisaa. 

   Keittiön valaistussuunnittelu – vinkkejä

   Keittiön valaistussuunnitteluvinkkejä Philipsiltä

   Lue lisää, miten Philips valaisee keittiön

   Tarkastuskuvake
   Toiminnalliset, kaappien alle näkymättömiin asennetut valaisimet valaisevat työpöydän ja takaavat turvallisuuden erilaisten keittiötöiden aikana.
   Tarkastuskuvake
   Piilotetut kohdevalot kaappien päällä valaisevat katon ja seinät, joten ne eivät muodosta varjoja. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä enemmän valoa himmennetään, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.
   Tarkastuskuvake
   Keittiön pesualtaan ylle sovitetut kohdevalaisimet antavat tälle alueelle tarvittavan funktionaalisen valaistuksen.
   Tarkastuskuvake
   Tiettyjä alueita, kuten saarekkeita tai työtasoja, voi korostaa katosta loistavilla valoilla – näin voit luoda kontrasteja ja antaa ilmettä keittiön valaistukseen. Yksilöllisen valaistuskokemuksen saat käyttämällä Philips Hue-valaisinta ja valitsemalla yli 16 miljoonasta eri väristä.
   Tarkastuskuvake
   Himmennettävät valaisimet voivat luoda täydellisen tunnelman ruokapöytään kaikissa tilanteissa. SceneSwitch-lamppujen avulla voit valita kolmesta eri valaisuasetuksesta – ei vaadi himmennintä eikä lisäasennuksia.

   Philips Amaze Hue

   Riippuvalaisin

   Philips 4023331P7 -valaisin