Lisää brändejä

  Kellarin valaistus Philipsiltä

  Miksi valita Philipsin kellarivalaistus?

   

  Miten käytät kellariasi? Kodinhoitohuoneena tai varastona? Ehkä perheen harrastehuoneena tai lasten leikkihuoneena? Se voisi jopa olla toinen olohuone. Miten kellaria käytätkään, sinne tarvitaan ainutlaatuisia valaistusideoita päivänvalon puuttumisen ja matalan katon takia. Voimme auttaa sinua muuntamaan kellarisi valoisaksi tilaksi kattovalaisimilla, energiatehokkailla LED-valoilla sekä korostusvalaisimilla, jotka saavat tilan tuntumaan turvalliselta ja mukavalta. 

  Philips Hue -liiketunnistin

  Lisätarvike

  Philips Hue -järjestelmään lisätty liiketunnistin on kätevä, tuo mielenrauhaa ja säästää energiaa. Voit sijoittaa paristokäyttöisen ja johdottoman tunnistimen kotonasi minne tahansa. Helppo määrittää Philips Hue -sovelluksessa.
  Tarkastuskuvake
  Liitä enintään 50 Philips Hue -valoa
  Tarkastuskuvake
  Sytyttää Hue-valot havaitusta liikkeestä
  Tarkastuskuvake
  Ei johtoja, joten voit sijoittaa tunnistimen kotonasi minne tahansa
  Philips Hue -liiketunnistin

  Funktionaalinen kellarin valaistus – Täydellinen pyykkihuoneeseen ja varastotiloihin

   

  Kellarit ovat monikäyttöisiä huoneita, joita voidaan käyttää kodinhoitohuoneina sekä varastoina, joten hyvä valaistus on olennainen. Perinteisiä kattovalaisimia suositellaan yleensä tuomaan tarpeeksi valoa tavallisesti pimeään tilaan. LED-kellarivalaisimissa on se etu, että ne ovat energiatehokkaita ja tuottavat kirkkaan valon, mikä on tarpeellista kotitöiden tekemiseen. Säilytysratkaisuja voi olla hyödyllistä valaista seinälle sijoitettavilla ja kiinni napsautettavilla valaisimilla, joiden avulla löydät etsimäsi aina. Kodinhoitohuoneeseen on tärkeää asentaa kosteutta kestävät valaisimet.

   

  Kellarin valaistuksen tärkeitä ominaisuuksia ovat:

   

  • Kirkas valaisukyky, jotta työskentely on turvallista
  • Luotettava kestävyys
  • Suuri energiatehokkuus
  • Kosteutta kestävät valaisimet kosteisiin tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen

  Vain parasta olohuoneeseen – kaikki edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Kotoisa kellarin valaistus – mukaviin kellariolohuoneisiin

   

  Kun olohuone siirretään kellariin, valaistusvalintoja tulisi miettiä huolellisesti. Päivänvalon puuttumisen takia tähän huoneeseen tulisi sisällyttää enemmän valaistusta kuin muualla kodissa. Perusvalaistus kannattaa hoitaa ensin kattovalaisimella, ja sen lisäksi kuvien, peilien ja hyllyjen valaisemiseen on suositeltavaa käyttää korostusvalaistusta kuten seinä- ja lattiavalaisimia ja kiinni napsautettavia valaisimia. Tämä ratkaisu toimii erityisen hyvin juhlia varten sekä vapaa-ajan huoneissa että olohuoneissa. Jos tarvitset lisää ideoita olohuoneen valaistusta varten, napsauta tästä

  Kellarin valaistuksen suunnittelu – vinkit

  Philips Kellarivideon pysäytyskuva

  Kellarin valaistus Philipsiltä: löydä sopiva valaistus kellariin

  Tarkastuskuvake
  Valitse kosteutta kestävät valaisimet kosteisiin tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen
  Tarkastuskuvake
  Luo kellariin täydellinen leikkihuone värillisillä Philips Hue -valaisimilla.
  Tarkastuskuvake
  Kylmäkomerot ja varastohuoneet tulisi valaista kirkkailla kattokohdevalaisimilla.
  Tarkastuskuvake
  Himmennettävä valaistus luo täydellisen tunnelman olohuoneeseen. Philipsin WarmGlow-lamput valaisevat tunnelmallisella hehkulla – mitä himmeämpi valo, sen lämpimämpi se on.
  Tarkastuskuvake
  Kellarissa olevat olohuoneet tarvitsevat enemmän valonlähteitä päivänvalon puuttumisen takia. SceneSwitch tarjoaa 3 näkymää kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen hehkuun, eikä himmennintä tarvita.

  Philips Hue -liiketunnistin

  Lisätarvike

  Philips Hue -liiketunnistin