Lisää brändejä

Ehdotukset

   Kellarin valaistus Philipsiltä

   Miksi valita Philipsin kellarivalaistus?

    

   Miten käytät kellariasi? Kodinhoitohuoneena tai varastona? Ehkä perheen harrastehuoneena tai lasten leikkihuoneena? Se voisi jopa olla toinen olohuone. Miten kellaria käytätkään, sinne tarvitaan ainutlaatuisia valaistusideoita päivänvalon puuttumisen ja matalan katon takia. Voimme auttaa sinua muuntamaan kellarisi valoisaksi tilaksi kattovalaisimilla, energiatehokkailla LED-valoilla sekä korostusvalaisimilla, jotka saavat tilan tuntumaan turvalliselta ja mukavalta. 

   Philips Hue -liiketunnistin

   Lisätarvike

   Philips Hue -järjestelmään lisätty liiketunnistin on kätevä, tuo mielenrauhaa ja säästää energiaa. Voit sijoittaa paristokäyttöisen ja johdottoman tunnistimen kotonasi minne tahansa. Helppo määrittää Philips Hue -sovelluksessa.
   Tarkastuskuvake
   Liitä enintään 50 Philips Hue -valoa
   Tarkastuskuvake
   Sytyttää Hue-valot havaitusta liikkeestä
   Tarkastuskuvake
   Ei johtoja, joten voit sijoittaa tunnistimen kotonasi minne tahansa
   Philips Hue -liiketunnistin

   Funktionaalinen kellarin valaistus – Täydellinen pyykkihuoneeseen ja varastotiloihin

    

   Kellarit ovat monikäyttöisiä huoneita, joita voidaan käyttää kodinhoitohuoneina sekä varastoina, joten hyvä valaistus on olennainen. Perinteisiä kattovalaisimia suositellaan yleensä tuomaan tarpeeksi valoa tavallisesti pimeään tilaan. LED-kellarivalaisimissa on se etu, että ne ovat energiatehokkaita ja tuottavat kirkkaan valon, mikä on tarpeellista kotitöiden tekemiseen. Säilytysratkaisuja voi olla hyödyllistä valaista seinälle sijoitettavilla ja kiinni napsautettavilla valaisimilla, joiden avulla löydät etsimäsi aina. Kodinhoitohuoneeseen on tärkeää asentaa kosteutta kestävät valaisimet.

    

   Kellarin valaistuksen tärkeitä ominaisuuksia ovat:

    

   • Kirkas valaisukyky, jotta työskentely on turvallista
   • Luotettava kestävyys
   • Suuri energiatehokkuus
   • Kosteutta kestävät valaisimet kosteisiin tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen

   Vain parasta olohuoneeseen – kaikki edut kertavilkauksella

   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Kotoisa kellarin valaistus – mukaviin kellariolohuoneisiin

    

   Kun olohuone siirretään kellariin, valaistusvalintoja tulisi miettiä huolellisesti. Päivänvalon puuttumisen takia tähän huoneeseen tulisi sisällyttää enemmän valaistusta kuin muualla kodissa. Perusvalaistus kannattaa hoitaa ensin kattovalaisimella, ja sen lisäksi kuvien, peilien ja hyllyjen valaisemiseen on suositeltavaa käyttää korostusvalaistusta kuten seinä- ja lattiavalaisimia ja kiinni napsautettavia valaisimia. Tämä ratkaisu toimii erityisen hyvin juhlia varten sekä vapaa-ajan huoneissa että olohuoneissa. Jos tarvitset lisää ideoita olohuoneen valaistusta varten, napsauta tästä

   Kellarin valaistuksen suunnittelu – vinkit

   Philips Kellarivideon pysäytyskuva

   Kellarin valaistus Philipsiltä: löydä sopiva valaistus kellariin

   Tarkastuskuvake
   Valitse kosteutta kestävät valaisimet kosteisiin tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen
   Tarkastuskuvake
   Luo kellariin täydellinen leikkihuone värillisillä Philips Hue -valaisimilla.
   Tarkastuskuvake
   Kylmäkomerot ja varastohuoneet tulisi valaista kirkkailla kattokohdevalaisimilla.
   Tarkastuskuvake
   Himmennettävä valaistus luo täydellisen tunnelman olohuoneeseen. Philipsin WarmGlow-lamput valaisevat tunnelmallisella hehkulla – mitä himmeämpi valo, sen lämpimämpi se on.
   Tarkastuskuvake
   Kellarissa olevat olohuoneet tarvitsevat enemmän valonlähteitä päivänvalon puuttumisen takia. SceneSwitch tarjoaa 3 näkymää kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen hehkuun, eikä himmennintä tarvita.

   Philips Hue -liiketunnistin

   Lisätarvike

   Philips Hue -liiketunnistin