More brands from

  Lasten valaisimet Philipsiltä

  Miksi lastenhuoneen valaistus Philipsiltä?


  Lapsille haluaa luoda ihanan tilan. Huoneen jossa he voivat nukkua ja leikkiä ensimmäisinä vuosinaan, ennen kuin siitä tulee oppimisen, löytöjen ja kavereiden paikka. Lasten valaisimemme luovat jännittävän tunnelman, joka saa lasten mielikuvituksen lentämään. Tämän jälkeen ne luovat mukavan ja rauhoittavan tunnelman, joka valmistaa nukkumaanmenoon ja hyviin yöuniin.

  Philips Doria etsimässä

  Valaisin

   

  Tämä Philipsin Disney-aiheinen Doria etsimässä -valaisin auttaa lapsia muuttamaan huoneensa Dorin merensiniseksi maailmaksi. Se on täydellinen tapa elää Dorin leikkisän matkan uudelleen, jossa hän löytää kotiin perheensä, Nemon ja muiden ystävien luo.

  LED-logo
  Tarkastuskuvake
  Lapsille
  Tarkastuskuvake
  Laadukas LED-valo
  Tarkastuskuvake
  Kestävä ja pudotuksen kestävä
  Philips-valaisin 7176735P0

  Lasten valaistus – taianomaisiin hetkiin

   

  Jotta pienet pysyisivät onnellisina ja turvassa, lastenhuoneessa tulisi olla sopiva valaistus. Tärkeintä on perusvalaistus, joka antaa tarpeeksi valoa ja samalla suojaa lasten silmiä. Lapsiystävälliset yövalot ja projektorit takaavat mukavan tunnelman huoneessa ja tekevät siitä viehättävän. Orastavat supersankarit löytävät valaisimista lempihahmonsa, ja pikkuprinsessat uneksivat tiensä satulinnaan. Jotta lapsiesi iltapäivät olisivat täynnä jännitystä, suosittelemme seuraavia valaistuksen osia:

   

  • Seinä- ja kattovalaisimet perusvalaistusta varten
  • Yövalot ja projektorit takaamaan hyvät yöunet
  • Pöytävalaisimet rentoon oppimiseen tai luovaan toimintaan

  Vain parasta lastenhuoneeseen – kaikki edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Philipsin värikäs lasten valaisimien maailma

   

  Seinä- tai kattovalaisimet ovat suosituimpia värikästä valaistusta varten. Kannattaa varmistaa, että nämä valaisimet ovat himmennettäviä ja häikäisemättömiä, jotta nuorten lasten silmät ovat turvassa.

   

  Lämpimät yövalot ja pöytälamput takaavat mukavan ja rauhoittavan tunnelman lastenhuoneessa jotta lapsilla olisi turvallinen olo. Projektorit heijastavat upeita tarinoita seinälle ja kattoon, jotka auttavat lapsia rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa. Yöpöydälle tai kattoon sijoitetulla lempihahmon kuvalla varustetut LED-valaisimet tuovat paljon iloa, mutta auttavat myös takaamaan hyvät yöunet.

   

  Läksyjen teko, piirtäminen ja leikkiminen – lapset viettävät paljon aikaa pöytiensä ääressä. Oikealla pöytävalaisimella voit valaista lapsesi työskentelypaikan täydellisesti varmistaen, että se on sopivan kirkas tehokasta työskentely- ja oppimisympäristöä varten.

  Lastenhuoneen valaistus – vinkkejä

  Videon pysäytyskuva

  Philipsin lastenhuoneen valaistus: Luo oma unelmien alue

  Tarkastuskuvake
  Räikeä valo voi häiritä lapsen unirytmiä, joten lastenhuoneeseen suositellaan lempeää ja lämmintä valaistusta. Suosittelemme WarmGlow-valaisimia: himmennettävät lamput valaisevat tunnelmallisella hehkulla – mitä himmeämpi valo, sen lämpimämpi se on.
  Tarkastuskuvake
  Valokatkaisijoiden tulisi olla helposti saavutettavissa lapsen sängystä, jotta hän voisi käyttää valoja yöllä mennessään WC:hen.
  Tarkastuskuvake
  Värillinen valaistus on hauska lisä jokaisen lapsen huoneeseen. Philips Hue-valaisimella lapset voivat valita yli 16 miljoonasta eri väristä ja asettaa täydellisen tunnelman joka seikkailulle.
  Tarkastuskuvake
  Valitse aina lapsiturvalliset materiaalit, joihin kuuluvat myrkyttömät maalit sekä osat, joita ei saa irti.
  Tarkastuskuvake
  Lapsen huoneessa tapahtuu päivän aikana paljon: kavereiden kanssa leikkimistä, läksyjen tekemistä ja iltasatujen lukemista. Kokeile SceneSwitch-valaisinta oikean tunnelman luomiseen jokaista hetkeä varten.

  Philips Doria etsimässä

  Valaisin

  Philips-valaisin 7176735P0