Lisää brändejä

Ehdotukset

   Kylpyhuoneen valaistus Philipsiltä

   Miksi valita kylpyhuoneen valaistus Philipsiltä?


   Kylpyhuone on vaihteleva ympäristö. Aamulla siellä valmistaudutaan mahdollisimman nopeasti koulua tai töitä varten, ja illalla se muuttuu rentouttavaksi paikaksi, jossa voi nauttia vaikka vaahtokylvystä hyvän kirjan parissa. Meiltä löydät parhaat ideat kylpyhuoneen valaistukseen, jotta jokaiseen hetkeen löytyy oikea valo. Kirkkaista kattovalaisimista ja kohdevalaisimista peilivalaisimiin ja väriä vaihtavaan tunnelmavalaistukseen. Täydellinen valikoima kylpyhuoneen valaistuksen ideoita, jotka auttavat piristämään huoneen ilmettä
   .

   Philips myBathroom Hotstone

   Seinävalaisin

    

   Philipsin myBathroom Hotstone LED-seinävalaisin luo kylpyhuoneeseen täydellisen valotason. Tyylikkäässä lampussa on synteettinen hajotin ja kromialusta. Se näyttää ihon luonnollisen värisenä meikkaamista, parran ajamista ja muita tarkoituksia varten ja valaisee samalla huoneen kirkkaasti.   

   LED-logo
   Tarkastuskuvake
   Laadukas LED-valo
   Tarkastuskuvake
   Lämmin valkoinen valo
   Tarkastuskuvake
   Energiaa säästävä

   Suosituin kylpyhuonevalaistus

    

   Kylpyhuoneen valaistusta tulisi pystyä muokkaamaan päivän eri tilanteisiin. Asentamalla himmennettävän valaistuksen voit päättää joka kerta, kuinka paljon valoa tarvitaan mihinkin toimeen. Kattovalaisimet tai upotetut kohdevalaisimet luovat yleisvalaistuksen, mikä on tärkeää aamutoimia ja kylpyhuoneen siivoamista varten. Käyttämällä seinävalaisimia voit tehdä erilaisia korostuksia – näin tilasta saa avaramman tuntuisen. Yhtä mukavan tunnelman kuin suosikkikylpylässäsi saat väriä vaihtavilla tunnelmavalaisimilla, joita on helppo säätää vastaamaan kylpyhuoneen suunnittelua ja omaa mielialaa.  

   Vain parasta kylpyhuoneeseen – edut kertavilkauksella

   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Turvalliset kylpyhuoneen lamput – sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin

   Kylpyhuoneessa sähkön ja veden kohtaamista ei voi välttää – mikä voi vaikuttaa hankalalta yhdistelmältä. Philipsin kylpyhuoneen valaisimet on suunniteltu kosteisiin ympäristöihin, ja siksi niiden käyttö on täysin turvallista. Kylpyhuoneet jaetaan kolmeen kosteusvyöhykkeeseen, minkä vuoksi kaikilla valaisimillamme on joko IP23-, IP44- tai IP65-luokitus. Mitä lähempänä valo on vesipistettä ja mitä suuremmassa kastumisvaarassa valaisin on, sitä suurempi IP-luokitus tarvitaan. Tämä arvo osoittaa, missä määrin valaisin kestää vedelle altistumista. Siis mitä suurempi numero, sen parempi suojaus on. Valaisimien käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää.

   Kylpyhuoneen valaistuksen suunnittelu – vinkit

   Kylpyhuonevideon pysäytyskuva

   Philipsin kylpyhuoneen valaistus: Luo oma hyvän mielen alue.

   Tarkastuskuvake
   Paras tapa peilin valaisemiseen on ylhäältä ja molemmilta sivuilta. Peilivalaistuksen tulisi valaista kasvoja varjostamatta niitä.
   Tarkastuskuvake
   Parranajoa tai meikkausta varten yleisvalaistusta on parasta täydentää työpistevalaisimella.
   Tarkastuskuvake
   Seinävalo voi lisätä tunnelmaan tyylikästä korostusta ja avartaa huonetilaa. Suosittelemme Philips Hueta – yli 16 miljoonalla värillä arkipäiväisen valaistuksen voi muuttaa huikeaksi kokemukseksi.
   Tarkastuskuvake
   Suihku on toissijainen työpistevalaistuksen alue. Sijoita yksi tai kaksi upotettua IP65-suojattua kohdevalaisinta suihkun yläpuolelle ja lähelle ammetta.
   Tarkastuskuvake
   Himmenninten asentaminen kylpyhuoneeseen antaa mahdollisuuden säätää valon määrää kulloisenkin tarpeen mukaan. SceneSwitch-tuotteiden avulla voit asettaa 3 eri näkymää kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen hehkuun, eikä himmennintä tarvita.
   Tarkastuskuvake
   Luo kylpyhuoneeseen täydellinen kylpylätunnelma WarmGlow-valoilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaasti haluat himmennettävien valojen loistavan, ne luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä hämärämpää, sen lämpimämpi valo.

   Philips myBathroom Hotstone

   Seinävalaisin