Lisää brändejä

  Kylpyhuoneen valaistus Philipsiltä

  Miksi valita kylpyhuoneen valaistus Philipsiltä?


  Kylpyhuone on vaihteleva ympäristö. Aamulla siellä valmistaudutaan mahdollisimman nopeasti koulua tai töitä varten, ja illalla se muuttuu rentouttavaksi paikaksi, jossa voi nauttia vaikka vaahtokylvystä hyvän kirjan parissa. Meiltä löydät parhaat ideat kylpyhuoneen valaistukseen, jotta jokaiseen hetkeen löytyy oikea valo. Kirkkaista kattovalaisimista ja kohdevalaisimista peilivalaisimiin ja väriä vaihtavaan tunnelmavalaistukseen. Täydellinen valikoima kylpyhuoneen valaistuksen ideoita, jotka auttavat piristämään huoneen ilmettä
  .

  Philips myBathroom Hotstone

  Seinävalaisin

   

  Philipsin myBathroom Hotstone LED-seinävalaisin luo kylpyhuoneeseen täydellisen valotason. Tyylikkäässä lampussa on synteettinen hajotin ja kromialusta. Se näyttää ihon luonnollisen värisenä meikkaamista, parran ajamista ja muita tarkoituksia varten ja valaisee samalla huoneen kirkkaasti.   

  LED-logo
  Tarkastuskuvake
  Laadukas LED-valo
  Tarkastuskuvake
  Lämmin valkoinen valo
  Tarkastuskuvake
  Energiaa säästävä

  Suosituin kylpyhuonevalaistus

   

  Kylpyhuoneen valaistusta tulisi pystyä muokkaamaan päivän eri tilanteisiin. Asentamalla himmennettävän valaistuksen voit päättää joka kerta, kuinka paljon valoa tarvitaan mihinkin toimeen. Kattovalaisimet tai upotetut kohdevalaisimet luovat yleisvalaistuksen, mikä on tärkeää aamutoimia ja kylpyhuoneen siivoamista varten. Käyttämällä seinävalaisimia voit tehdä erilaisia korostuksia – näin tilasta saa avaramman tuntuisen. Yhtä mukavan tunnelman kuin suosikkikylpylässäsi saat väriä vaihtavilla tunnelmavalaisimilla, joita on helppo säätää vastaamaan kylpyhuoneen suunnittelua ja omaa mielialaa.  

  Vain parasta kylpyhuoneeseen – edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Turvalliset kylpyhuoneen lamput – sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin

  Kylpyhuoneessa sähkön ja veden kohtaamista ei voi välttää – mikä voi vaikuttaa hankalalta yhdistelmältä. Philipsin kylpyhuoneen valaisimet on suunniteltu kosteisiin ympäristöihin, ja siksi niiden käyttö on täysin turvallista. Kylpyhuoneet jaetaan kolmeen kosteusvyöhykkeeseen, minkä vuoksi kaikilla valaisimillamme on joko IP23-, IP44- tai IP65-luokitus. Mitä lähempänä valo on vesipistettä ja mitä suuremmassa kastumisvaarassa valaisin on, sitä suurempi IP-luokitus tarvitaan. Tämä arvo osoittaa, missä määrin valaisin kestää vedelle altistumista. Siis mitä suurempi numero, sen parempi suojaus on. Valaisimien käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää.

  Kylpyhuoneen valaistuksen suunnittelu – vinkit

  Kylpyhuonevideon pysäytyskuva

  Philipsin kylpyhuoneen valaistus: Luo oma hyvän mielen alue.

  Tarkastuskuvake
  Paras tapa peilin valaisemiseen on ylhäältä ja molemmilta sivuilta. Peilivalaistuksen tulisi valaista kasvoja varjostamatta niitä.
  Tarkastuskuvake
  Parranajoa tai meikkausta varten yleisvalaistusta on parasta täydentää työpistevalaisimella.
  Tarkastuskuvake
  Seinävalo voi lisätä tunnelmaan tyylikästä korostusta ja avartaa huonetilaa. Suosittelemme Philips Hueta – yli 16 miljoonalla värillä arkipäiväisen valaistuksen voi muuttaa huikeaksi kokemukseksi.
  Tarkastuskuvake
  Suihku on toissijainen työpistevalaistuksen alue. Sijoita yksi tai kaksi upotettua IP65-suojattua kohdevalaisinta suihkun yläpuolelle ja lähelle ammetta.
  Tarkastuskuvake
  Himmenninten asentaminen kylpyhuoneeseen antaa mahdollisuuden säätää valon määrää kulloisenkin tarpeen mukaan. SceneSwitch-tuotteiden avulla voit asettaa 3 eri näkymää kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen hehkuun, eikä himmennintä tarvita.
  Tarkastuskuvake
  Luo kylpyhuoneeseen täydellinen kylpylätunnelma WarmGlow-valoilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaasti haluat himmennettävien valojen loistavan, ne luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä hämärämpää, sen lämpimämpi valo.

  Philips myBathroom Hotstone

  Seinävalaisin