Lisää brändejä

Ehdotukset

   Makuuhuoneen
   valaisimet Philipsiltä

   Miksi valita makuuhuoneen valaistus Philipsiltä?

    

   Makuuhuone ei ole vain nukkumista varten. Se on oma piilopaikka, jossa voi rentoutua, katsoa televisiota tai lukea kirjaa. Makuuhuone on rauhoittumispaikka, joka tarvitsee tarkoin valitun valaistuksen luomaan täydellisen tunnelman mukavuutta ja hyvinvointia varten. Makuuhuoneen valaistusideoissamme on muun muassa laaja valikoima seinävalaisimia ja yöpöydän valaisimia, jotka luovat kauniita korostuksia sekä lämpimän ja mukavan tunnelman.

   Philips InStyle

   Kattovalaisin

   Virtaviivainen ja tyylikäs siluetti tekee näistä älykkäistä, kromikorostuksilla varustetuista valaisimista tyylikkään keskipisteen mille tahansa huoneelle. Nokkelasti muotoiltu valaisin ohjaa valoa sekä ylös että alas ja luo miellyttävän tunnelman.
   Tarkastuskuvake
   Useita käyttökohteita ja pintaratkaisuja joka makuun
   Tarkastuskuvake
   Säädettävä valon voimakkuus ja himmennin
   Tarkastuskuvake
   Energiaa säästävä
   Philips Kattovalaisin InStyle

   Makuuhuoneen valaistusideat

   Yksi mielessä pidettävistä perussäännöistä makuuhuoneen valaistuksesta on pehmeiden ja lämpimien valojen valitseminen. Riippumatta siitä joudutko nousemaan kun ulkona on vielä pimeää, käymään yöllä vessassa, tai jos haluat vielä lukea iltapimeällä – häikäisevän kirkas valo on epämukavaa. Suosittelemme, että valitset makuuhuoneeseen himmennettävän kattovalaisimen, jotta voit säätää valon tasoa tarpeen mukaan – olitpa sitten etsimässä sukkaparia tai sijaamassa vuodetta.

    

   Valitse oman mieltymyksen mukaan seinävalaisimet tai yöpöydän valaisimet sängyn molemmin puolin, jolloin sinä ja puolisosi voitte lukea tai työskennellä häiritsemättä toisienne puuhia. LED-valaisimia suositellaan tässä tilanteessa, sillä ne antavat lämmintä valkoista valoa ja säästävät samalla energiaa. Makuuhuoneen koon ja sisustuksen mukaan voit käyttää erilaista valaistusta korostamaan ja luomaan mukavan tunnelman. Oletko koskaan ajatellut vaatekaapin sisustan valaisemista? Näin löydät helposti etsimäsi vaatteet aikaisin aamulla. Jos sinulla on makuuhuoneessa nojatuoli tai sohva, voit korostaa sitä asentamalla lattia- tai pöytävalaisimia. Sama pätee seiniä koristaviin maalauksiin, valokuviin tai peileihin: seinävalaisimet sekä kiinni napsautettavat valaisimet korostavat persoonallisia elementtejä. Seuraavia valaisimia kannattaa harkita makuuhuoneeseen:

    

   • Lukulamput yöpöydälle
   • Säädettävät seinävalaisimet sängyn kummallekin puolelle
   • Lattiavalaisin nojatuolin tai vaatekaapin viereen
   • Vaatekaapin sisävalaistus
   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Makuuhuoneen valaistuksen suunnittelu – vinkit

   Philips Makuuhuonevideon pysäytyskuva

   Philipsin makuuhuoneen valaistus: Luo oma unelmien alue

   Tarkastuskuvake
   Samanlaiset tai samankaltaiset seinävalaisimet tai lukulamput luovat symmetriaa ja korostavat sängyn luona olevaa valoa.
   Tarkastuskuvake
   Värillistä valoa voi käyttää muokkaamaan tunnelmaa. Suosittelemme Philips Hueta – yli 16 miljoonalla värillä arkipäiväisen valaistuksen voi muuttaa huikeaksi kokemukseksi.
   Tarkastuskuvake
   Vaatekaapin sisustan valaiseminen helpottaa pukeutumista huomattavasti.
   Tarkastuskuvake
   Maalauksia, valokuvia tai huonekaluja voi korostaa lattia- tai pöytävalaisimilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä hämärämpää, sitä lämpimämpi valo.
   Tarkastuskuvake
   Himmennettävät valaisimet ja tunnelmavalaisimet auttavat luomaan täydellisen tunnelman päivän jokaiselle ajalle. SceneSwitch-lamppujen avulla voit valita kolmesta eri valaisuasetuksesta – ei vaadi himmennintä eikä lisäasennuksia.

   Philips InStyle

   Kattovalaisin

   Philips Kattovalaisin InStyle