Lisää brändejä

  Makuuhuoneen
  valaisimet Philipsiltä

  Miksi valita makuuhuoneen valaistus Philipsiltä?

   

  Makuuhuone ei ole vain nukkumista varten. Se on oma piilopaikka, jossa voi rentoutua, katsoa televisiota tai lukea kirjaa. Makuuhuone on rauhoittumispaikka, joka tarvitsee tarkoin valitun valaistuksen luomaan täydellisen tunnelman mukavuutta ja hyvinvointia varten. Makuuhuoneen valaistusideoissamme on muun muassa laaja valikoima seinävalaisimia ja yöpöydän valaisimia, jotka luovat kauniita korostuksia sekä lämpimän ja mukavan tunnelman.

  Philips InStyle

  Kattovalaisin

  Virtaviivainen ja tyylikäs siluetti tekee näistä älykkäistä, kromikorostuksilla varustetuista valaisimista tyylikkään keskipisteen mille tahansa huoneelle. Nokkelasti muotoiltu valaisin ohjaa valoa sekä ylös että alas ja luo miellyttävän tunnelman.
  Tarkastuskuvake
  Useita käyttökohteita ja pintaratkaisuja joka makuun
  Tarkastuskuvake
  Säädettävä valon voimakkuus ja himmennin
  Tarkastuskuvake
  Energiaa säästävä
  Philips Kattovalaisin InStyle

  Makuuhuoneen valaistusideat

  Yksi mielessä pidettävistä perussäännöistä makuuhuoneen valaistuksesta on pehmeiden ja lämpimien valojen valitseminen. Riippumatta siitä joudutko nousemaan kun ulkona on vielä pimeää, käymään yöllä vessassa, tai jos haluat vielä lukea iltapimeällä – häikäisevän kirkas valo on epämukavaa. Suosittelemme, että valitset makuuhuoneeseen himmennettävän kattovalaisimen, jotta voit säätää valon tasoa tarpeen mukaan – olitpa sitten etsimässä sukkaparia tai sijaamassa vuodetta.

   

  Valitse oman mieltymyksen mukaan seinävalaisimet tai yöpöydän valaisimet sängyn molemmin puolin, jolloin sinä ja puolisosi voitte lukea tai työskennellä häiritsemättä toisienne puuhia. LED-valaisimia suositellaan tässä tilanteessa, sillä ne antavat lämmintä valkoista valoa ja säästävät samalla energiaa. Makuuhuoneen koon ja sisustuksen mukaan voit käyttää erilaista valaistusta korostamaan ja luomaan mukavan tunnelman. Oletko koskaan ajatellut vaatekaapin sisustan valaisemista? Näin löydät helposti etsimäsi vaatteet aikaisin aamulla. Jos sinulla on makuuhuoneessa nojatuoli tai sohva, voit korostaa sitä asentamalla lattia- tai pöytävalaisimia. Sama pätee seiniä koristaviin maalauksiin, valokuviin tai peileihin: seinävalaisimet sekä kiinni napsautettavat valaisimet korostavat persoonallisia elementtejä. Seuraavia valaisimia kannattaa harkita makuuhuoneeseen:

   

  • Lukulamput yöpöydälle
  • Säädettävät seinävalaisimet sängyn kummallekin puolelle
  • Lattiavalaisin nojatuolin tai vaatekaapin viereen
  • Vaatekaapin sisävalaistus
  • Warmglow LED Star-spottivalaisin

   Warmglow LED

   Star-spottivalaisin

   • Himmennettävä Warmglow-valo
   • Luo täydellinen tunnelma
   • Silmiä miellyttävää LED-valoa
   • Helppo ClickFix-asennus
  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Makuuhuoneen valaistuksen suunnittelu – vinkit

  Philips Makuuhuonevideon pysäytyskuva

  Philipsin makuuhuoneen valaistus: Luo oma unelmien alue

  Tarkastuskuvake
  Samanlaiset tai samankaltaiset seinävalaisimet tai lukulamput luovat symmetriaa ja korostavat sängyn luona olevaa valoa.
  Tarkastuskuvake
  Värillistä valoa voi käyttää muokkaamaan tunnelmaa. Suosittelemme Philips Hueta – yli 16 miljoonalla värillä arkipäiväisen valaistuksen voi muuttaa huikeaksi kokemukseksi.
  Tarkastuskuvake
  Vaatekaapin sisustan valaiseminen helpottaa pukeutumista huomattavasti.
  Tarkastuskuvake
  Maalauksia, valokuvia tai huonekaluja voi korostaa lattia- tai pöytävalaisimilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä hämärämpää, sitä lämpimämpi valo.
  Tarkastuskuvake
  Himmennettävät valaisimet ja tunnelmavalaisimet auttavat luomaan täydellisen tunnelman päivän jokaiselle ajalle. SceneSwitch-lamppujen avulla voit valita kolmesta eri valaisuasetuksesta – ei vaadi himmennintä eikä lisäasennuksia.

  Philips InStyle

  Kattovalaisin

  Philips Kattovalaisin InStyle