Lisää brändejä

Ehdotukset

   Olohuoneen
   valaisimet Philipsiltä

   Miksi olohuoneen valaistus Philipsiltä?

    

   Olohuone on kodin sydän. Siellä koetaan monet eri hetket – rentoudutaan ystävien kanssa, katsellaan sohvalla TV:tä, työskennellään tai jopa nautitaan aterioita. Voimme näyttää sinulle, miten valaistus muokataan sopivaksi jokaiseen tilanteeseen aina kirkkaista kattovalaisimista mukaviin olohuoneen valaisimiin asti. Mitä teetkin, olohuoneen valaistus luo täydellisen tunnelman.

   Philips myLiving RING

   Riippuvalaisin

   Tuo olohuoneeseen upeita tehosteita riippuvalaisimella, joka lisää aavistuksen modernia leikkisyyttä, olipa valaisin sitten sytytettynä tai sammutettuna.
   Tarkastuskuvake
   Luo tyylikäs ja vieraanvarainen ilmapiiri
   Tarkastuskuvake
   Laadukkaat materiaalit
   Tarkastuskuvake
   Dynaaminen RGB valoefektien luomiseen
   Philipsin valaisin RING 4091331PN

   Olohuoneen valaistusideoita – kodikasta tunnelmaa

    

   Olohuoneen valaistuksen on mukauduttava moneen eri tilanteeseen. Kattovalaisin luo perustan täydelliselle olohuoneen valaistukselle. Tässä käytettynä himmennettävä valaisin toimii hyvin, koska sillä voi luoda erilaisia valonyansseja aina kirkkaasta valosta mukavaan lämpimään. Suosittelemme LED-valaisimia – ne antavat pehmeää valkoista valoa, ne ovat himmennettäviä ja säästävät energiaa. Jos haluat huoneen tuntuvan lämpimämmältä, voit täydentää valaistusta seuraavilla:

    

   • Pöytävalaisimet ruokapöytään, ikkunalaudoille tai hyllyille
   • Lattiavalaisimet sohvan tai lukutuolin lähelle
   • Seinävalaistus korostamaan peilejä, maalauksia, veistoksia
   • Integroitu valaistus, mm. kirjahyllyissä

   Vain parasta olohuoneeseen – kaikki edut kertavilkauksella

   5 vuoden takuu
   Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
   Valon värilämpötila
   Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
   Philips-energiansäästölamppu
   Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
   LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
   Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

   Valaise olohuone

    

   Olohuoneen valaisimet eivät ole ainoastaan näkyvyyttä varten, vaan niiden valo voi olla myös koristeellista. Voit tehdä korostuksia ja antaa valon tulla osaksi sisustussuunnittelua yksinkertaisesti käyttämällä täydellistä olohuoneen valaistusta. Olohuoneen valaistuksen vaatimukset vaihtelevat huoneen koon mukaan – valoisat sisustetut huoneet tarvitsevat vähemmän valoa kuin pimeämmät huoneet, ja epäsuora valaistus luo viihtyisän ilmapiirin.

    

   Onko sinulla ruokailutila olohuoneessa? Siinä tapauksessa kannattaa harkita sen valaisemista pöydän yläpuolelle sijoitettavalla himmennettävällä riippuvalaisimella. Näin voit muuttaa valaistusta tarpeen mukaan – ruokailua, peli-iltoja tai työskentelyä varten. Peileihin tai maalauksiin yhdistettävä seinävalaistus auttaa luomaan kodikkaan tunnelman – siihen auttavat myös pöytävalaisimet, kun ne asetellaan ikkunalaudoille, hyllyille tai sivupöydille.

   Olohuoneen valaistuksen suunnittelu – vinkit

   Philips Olohuonevideon pysäytyskuva

   Katso, miten Philips WarmGlow luo täydellisen tunnelman olohuoneeseen

   Tarkastuskuvake
   Sijoita lukutuolisi taakse lattialamppu, jotta saat riittävästi valoa rentoutuessasi lempikirjasi parissa. SceneSwitch-tuotteiden avulla voit asettaa 3 eri näkymää kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen hehkuun, eikä himmennintä tarvita.
   Tarkastuskuvake
   Maalauksia ja valokuvia voi korostaa kattokohdevalaisimilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä enemmän himmennät valoa, sitä lämpimämmäksi se muuttuu.
   Tarkastuskuvake
   Värillistä valoa tai himmennettäviä valaisimia voi käyttää muokkaamaan tunnelmaa. Suosittelemme Philips Hueta – yli 16 miljoonalla värillä arkipäiväisen valaistuksen voi muuttaa huikeaksi kokemukseksi.

   Philips myLiving RING

   Riippuvalaisin

   Philipsin valaisin RING 4091331PN