Lisää brändejä

  Kotitoimiston valaistus Philipsiltä

  Miksi kotitoimiston valaistus Philipsiltä?

   

  Koti voi olla hyvä työpaikka. Kotitoimiston rauhassa voi olla helpompi keskittyä monimutkaisiin työprojekteihin, esseiden kirjoittamiseen tai jopa maksettavina oleviin laskuihin. Voimme näyttää, miten tyylikkäillä työpöytävalaisimilla ja pöytälampuilla voi luoda täydellisen tunnelman kotitoimistoon. Näin voit työskennellä rennosti mutta tehokkaasti ja hoitaa tehtävät helposti etuajassa.

  Philips Hue Phoenix

  Pöytävalaisin

   

  Philips Hue Phoenix -pöytävalaisin antaa himmennettävää valkoista valoa lämpimästä kylmään päivittäisiä toimia varten. Muodosta yhteys Hue-siltaan (ei sisälly toimitukseen) kodin wifi-verkon kautta ja ohjaa valoja helposti älylaitteilla.

  LED-logo
  Tarkastuskuvake
  Neljä valoasetusta
  Tarkastuskuvake
  Lämpimästä kylmään säädettävä valkoinen valo
  Tarkastuskuvake
  3D- kuviointi luo säkenöivän valoefektin

  Työpöytävalaistus: Lue, miten Philips voi valaista kotitoimistosi


  Mitä työpöydän valaistukseen tulee, erilaisten valolähteiden yhdistelemistä kannattaa harkita. Kattovalaisin täyttää huoneen yleisvalaistuksen tarpeen, joka on tärkeää silmien tukemista ja väsymisen estämistä varten. Epäsuora valaistus, kuten seinä- tai lattiavalaisimet, luo viihtyisän tunnelman, mikä on olennaista mukavalle työtilalle. Ennen kaikkea erityisen tärkeää on työpöydän valaiseminen. Saatat haluta valita pöytälampun, jossa on säädettävä ja joustava varsi. Koko työpiste on tärkeä valaista ilman häikäisyä. Varjojen syntyminen voidaan estää sijoittamalla pöytävalaisin johtavan käden vastakkaiselle puolelle: oikeakätisten tulisi sijoittaa pöytävalaisin vasemmalle puolelle, vasenkätisten oikealle. Erilaiset valaisimemme eivät pelkästään kirkasta kotitoimistoasi, ne myös koristavat sen: valitse valaisimet sopimaan huonekaluihin ja korostamaan yksilöllistä tyyliäsi.

  Vain parasta työpöydälle – kaikki edut kertavilkauksella

  5 vuoden takuu
  Standardin 2 vuoden takuun lisäksi Philips tarjoaa  5 vuoden takuun tämän valaisimen LED-järjestelmälle, eli valaisimessa olevalle LED-moduulille ja virtalähteelle.
  Valon värilämpötila
  Valolla voi olla erilaisia värilämpötiloja, joiden yksikkönä käytetään kelviniä (K). Lamput, joilla on alhainen kelvin-arvo, tuottavat lämpimän, kotoisamman valon, kun taas korkea kelvin-arvo tuottaa viileän, virkistävän valon. Tämä Philips-lamppu tuottaa lämpimän valkoista valoa luoden viihtyisän tunnelman.
  Philips-energiansäästölamppu
  Tämä Philipsin energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin, joten se pienentää sähkölaskua ja säästää ympäristöä.
  LED-lampun 15 vuoden keskimääräinen käyttö
  Lamppu, johon voi luottaa. Tämän Philips-LED-valaisimen integroidut LED-lamput kestävät jopa 15 000 tuntia (mikä vastaa 15:tä vuotta keskimääräistä 3 tunnin päivittäistä käyttöä ja ainakin 13 000 sytytys-/sammutuskytkentäjaksoa). Tuntuu hyvältä ajatella, että ei tarvitse huolehtia huollosta tai lampun vaihtamisesta, ja silti valaistus luo kotiin täydellisen tunnelman.

  Kotitoimiston valaistussuunnitelma – vinkkejä

  Philips työpöytävalaisinvideon pysäytyskuva

  Philipsin pöytävalaistus: Luo täydellinen kotitoimisto

  Tarkastuskuvake
  Vältä varjoja lukiessa ja kirjoittaessa sijoittamalla pöytälamppu johtavan kätesi vastakkaiselle puolelle.
  Tarkastuskuvake
  Värillinen valo voi auttaa keskittymään töihin. Philips Hue -valaisimen avulla voit luoda täydellisen tunnelman yli 16 miljoonalla värillä.
  Tarkastuskuvake
  Tietokoneen näyttö tulisi olla suojattuna luonnonvalon säteiltä ja pöytävalaisimen valokeilalta – tämä auttaa välttämään häikäistymisen päätteellä työskennellessä.
  Tarkastuskuvake
  Varmista, että työpöytävalaisin valaisee koko työpisteen.
  Tarkastuskuvake
  Lukemista ja kirjoittamista varten suositellaan funktionaalisen valaistuksen ja yleisvalaistuksen yhdistelmää: esimerkiksi himmennettävä valaistus voi vähentää silmien väsymistä. SceneSwitch tarjoaa 3 eri valaistusasetusta eikä vaadi himmennintä tai lisäasennuksia.
  Tarkastuskuvake
  Maalauksia, valokuvia tai huonekaluja voi korostaa lattia- tai pöytävalaisimilla. Riippumatta siitä, kuinka kirkkaan valon haluat, himmennettävät WarmGlow-lamput luovat aina täydellisen, viihtyisän hehkun – mitä hämärämpää, sen lämpimämpi valo.
  Philips Hue Phoenix
  -pöytävalaisin